‘Hiç konuşmadı: Bakan Güler, affını isteyebilir’

Gazeteci Tolga Şardan; Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in kara harp okulunda teğmenlerin yeminine ilişkin tartışmalara katılmadığına dikkat çekerek, 'affını isteyebileceğine' ilişkin iddiaların bulunduğunu söyledi.

  • ü
  • 10 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

t24 yazarı Tolga Şardan bugünkü yazısında kara harp okulundaki ‘teğmen krizi’ne değindi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in konuya ilişkin hiç konuşmadığını belirten Şardan, “Güler’in o günden bu yana randevularını iptal ettiği, zorunlu olmadıkça pek kimseyle görüşmediği Ankara’da konuşulanlardan” dedi. Şardan’ın yazısında ilgili bölüm bu şekilde:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘SESSİZLİK HAYRA ALAMET DEĞİL’

Sürecin muhataplarından hiçbir açıklama gelmemesi, bu kadar gürültüye rağmen gösterdikleri sessizlik hayra alamet değil.

Ayrıca, yaşananlardan sonra Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in o günden bu yana randevularını iptal ettiği, zorunlu olmadıkça pek kimseyle görüşmediği Ankara’da konuşulanlardan.

Hatta öyle ki; Güler’in görevden affını isteyeceği gibi iddialı bir bilgi de seslendiriliyor, hafta sonundan itibaren. Burası, Ankara. Başka bir yere benzemez!

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com