İzmir’de evi yanan yurttaşlar: Bizimle ilgilenen yok

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı'nda 15 Ağustos'ta başlayan çıkan yangın 5 gün boyunca söndürülemedi. 1600 hektarlık alanda etkili olan yangında 17 ev yandı, 105 ev boşaltıldı, 44 iş yeri de tahliye edildi. Evsiz kalan yurttaşlar, kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini söyledi.

  • ü
  • 19 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

İzmir’in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı’nda 15 Ağustos’ta saat 21.00 sıralarında çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı.

Yangında yerleşim yerleri de etkilendi. Yangında 17 ev yandı, 105 ev boşaltıldı. 44 iş yeri de tahliye edildi. 3 mahallenin boşaltılmasına neden olan yangın, yaklaşık 1600 hektarlık alanda etkili oldu.

Karşıyaka’da başlayan ve Bayraklı ile Çiğli ilçesine yayılan orman yangını nedeniyle kentin birçok noktası duman altında kaldı. Yangının dün 12.30 sıralarında kontrol altına alındığı duyuruldu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

YURTTAŞ: İSTERLERSE ALSINLAR

Yangında evi yanan yurttaşlar isyan etti. Kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini belirten bir yurttaş şunları söyledi: “Zengin olsak ne işimiz var burada? Gider gökdelenlerde otururuz. Allah kahretsin, yani isterse alsınlar. Bıktık hayatımızdan. Söyleyeni tutukluyorlar. Nereye götürecekler bunları cezaevi doldurup doldurup?”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com