Bahçeli: AKP, MHP olmadan da gereğini yapmıştır

MHP lideri Devlet Bahçeli, Meclis'teki Can Atalay görüşmelerinde AKP'li vekillerin kürsüdeki Ahmet Şık'a saldırmasıyla ilgili, "AK Parti, MHP olmadan da gereğini yapmıştır" dedi. Bahçeli, Türkiye'nin gündeminde erken seçim olmadığını da iddia etti.

  • ü
  • 17 Ağustos 2024
  • ü
  • Politika

Alpay Özalan, Ahmet Şık'a saldırdı. (FOTOĞRAF: ADEM ALTAN / AFP)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cezaevindeki TİP Milletvekli Can Atalay’ın durumunun görüşeleceği oturumda AKP’li vekillerin kürsüdeki Ahmet Şık’a saldırmasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. “AKP, MHP olmadan da gereğni yapmıştır” diyen Bahçeli, şu sözleri saf etti:

BAHÇELİ: TAKDİRE ŞAYAN BİR DURUŞLA…

“Cumhur İttifakı’nın kurucularından AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi olmadan da gereğini yapmış, takdire şayan bir duruşla haksızlığa, hukuksuzluğa ve eşkıyalığa müsaade etmemiştir. Küçük ortak nerede diyenler ağızlarının payını almış, biz olmadan da milletimizin beklentisine müzahir bir karar alınmıştır. Bunun yanı sıra dünkü oylama Türkiye’nin birinci partisi olarak AK Parti’yi tekraren işaret ve teyit etmiştir.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘ERKEN SEÇİM GÜNDEMDE YOK’

Türkiye’nin gündeminde erken şeçim olmadığını da iddia eden Bahçeli, “Bilinmesini özellikle arzu ederim ki, Türkiye’nin gündeminde seçim yoktur. Herkes siyasi ve ideolojik hesabını bu şaşmaz gerçeğe muvafık yapmak durumundadır. Küçük ortak diyerek bize karşı tariz dolu ifadeler kullananlara diyeceğim odur ki, millet bizi nerede görmek istiyorsa biz oradayız. Cumhur İttifakı olarak yolumuza azim ve inançla devam ediyoruz” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com