Milli boksör Esra Yıldız Kahraman yarı finalde

Esra Yıldız Kahraman, Brezilyalı rakibini mağlup ederek yarı finale yükseldi. Kahraman bu galibiyetle bronz madalyayı garantiledi.

  • ü
  • 04 Ağustos 2024
  • ü
  • Spor

Esra Yildiz Kahraman (FOTOĞRAF: MOHD RASFAN / AFP)

Milli boksör Esra Yıldız Kahraman, Fransa’nın başkentindeki Paris 2024 Olimpiyatları‘nda boks branşında 57 kilogram çeyrek final müsabakasında Brezilyalı rakibini mağlup ederek yarı finale yükseldi. Kahraman bu galibiyetle bronz madalyayı garantilemiş oldu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları 57 kilogram boks çeyrek final maçında milli sporcu Esra Yıldız Kahraman, Brezilyalı Jucielen Cerqueira Romeu ile kozlarını paylaştı.

Karşılaşmada ilk raundu 5-0 kazanan milli sporcu, ikinci raundu ise 4-1 kaybetti.

Son rauntta üstünlüğü tekrar eline alan Esra Yıldız Kahraman, müsabakadan 4-1’lik galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

ESRA YILDIZ KAHRAMAN’IN DA BRONZ MADALYASI GARANTİ

Esra Yıldız Kahraman, bu galibiyetle bronz madalyayı garantiledi. Milli sporcu yarı finalde 7 Ağustos Çarşamba akşamı Tayvan’dan 1 numaralı seri başı Yu Ting Lin ile karşılaşacak.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Hatice Akbaş sosyal medya hesabından, “Benim gönlümde bir tanesi var ama… Dualarınızı desteklerinizi eksik etmeyin.” paylaşımı yaptı.

BOKSTA 3 MADALYA GARANTİ

50 kilogramda Buse Naz Çakıroğlu, 54 kilogramda Hatice Akbaş ve 57 kilogramda Esra Yıldız Kahraman yarı finale yükselerek madalyayı garantiledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com