DEM Parti’den ‘Ekmek ve Adalet’ kampanyası: Tarım Mitingi’yle başlıyor

DEM Parti, 'Ekmek ve Adalet' kampanyasının 19 Temmuz'da Mardin'de yapılacak Tarım Mitingiyle başlayacağını duyurdu. Parti Sözcüsü Doğan; yaz boyunca Mersin, Kocaeli, Iğdır, Ağrı, Antalya, Aydın, Manisa, İstanbul, Hatay, İzmir ve daha pek çok il ve ilçede emekçilerle buluşacaklarını açıkladı.

  • ü
  • 05 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısıyla ‘Ekmek ve Adalet’ kampanyasını duyurdu. Doğan, kampanyanın 19 Temmuz’da Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yapılacak Tarım Mitingi’yle başlayacağını açıkladı.

“Özgürlük eşitlik demokrasi ve emek mücadelemizi ‘Ekmek ve Adalet’ kampanyası ile güçlendiriyoruz. Herkesi kampanyamızı katılmaya ve mücadeleyi birlikte büyütmeye davet ediyoruz” diyen Doğan, şöyle devam etti.

‘EMEK VE ADALET MÜCADELESİ İÇİN BULUŞALIM’

“Peki kimleri davet ediyoruz; asgari ücretlileri emeklileri, memurları işçileri, köylüleri, çiftçileri tüm emekçileri başta kadınlar, gençler olmak üzere adaletsizliğine uğradığını düşünen herkesi insana yakışır bir yaşamı mümkün kılmak, ki bunu mümkün kılmak yine birlikte olanaklı. Bunu mümkün kılmak için de ekmek ve adalet kampanyamıza katılmaya ve mücadeleyi yeniden hatırlatıyorum. İşimize, aşımıza, özgürlüğümüze, alın terimize, ekmeğimize göz koyanlara karşı ekmek ve adalet kampanyamızda buluşalım diyoruz. Ranta karşı, adalet ve emek mücadelesi için buluşalım.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

YAZ BOYU EMEKÇİLERLE BULUŞULACAK

Partimiz Ekmek ve Adalet kampanyasına ne zaman nerede start verecek? 19 Temmuz’da Mardin’in Kızıltepe ilçesinde vereceğiz startı. Neyle veriyoruz bu startı? Kızıltepe’de yapacağımız tarım mitingiyle. Ardından Temmuz ve Ağustos ayı boyunca da Mersin, Kocaeli, Iğdır, Ağrı, Antalya, Aydın, Manisa, İstanbul, Hatay, İzmir ve daha pek çok il ve ilçede emekçilerle buluşacağız, ilerleyen günlerde bunun daha ayrıntılı bir şekilde planlanmış halini sizlerle paylaşacağız. Sözünü ettiğimiz iller ve bu iller dışında nereler olduğunu tabi buna ilçeler de dahil merkezi örgütleme komisyonumuz bu planlamayı tamamladığında daha detaylı bir şekilde sizlere açıklayacağız.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com