Özdağ bozkurt işareti yaptı, Özel Deniz Naki’yi hatırlattı

Ümit Özdağ ile Özgür Özel CHP Genel Merkezi'nde görüştü. 'Futbolcu Merih Demiral'ın bozkurt selamı' sorusuna Özdağ bozkurt işaretiyle yanıt verirken, Özel "Bundan birkaç yıl önce bir futbolcu zafer işareti yapınca linç edilmişti" dedi.

  • ü
  • 04 Temmuz 2024
  • ü
  • Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve CHP lideri Özgür Özel CHP Genel Merkezi’nde görüştü. Görüşmenin ardından iki lider basın açıklaması yaptı.

Özel ve Özdağ’a Türkiye A Milli Takımı oyuncusu Merih Demiral’ın Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki (EURO 2024) Avusturya maçında attığı gollü bozkurt selamı soruldu. Özdağ, ‘bozkurt’ işareti yaparak “Almanya’nın Bozkurt işareti yapanlarla değil, Hitler işareti yapanlarla uğraşması daha iyi olur” dedi.

‘BİR BAŞKA FUTBOLCU ZAFER İŞARETİ YAPINCA…’

Özgür Özel ise aynı soruya “UEFA’nın harekete geçmesini doğru bulmuyoruz. Ama bu tartışmayı Türkiye’de büyütmek, köpürtmek başta milli takıma zarar verir. Bundan birkaç yıl önce başka bir futbolcu zafer işareti yapınca, bugün bu işareti savunanlar tarafından linç edilmişti. Onları kendilerini sorgulamaya davet etmek gerekir” cevabını verdi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘KAÇAK GÖÇMEN SORUNU VARDIR’

Özel, Kayseri’deki ırkçı saldırılarla ilgili, “Türkiye’nin düzensiz göç, kaçak göçmen sorunu vardır ve bu sorunun çözülmesi için CHP olarak en kuvvetli inisiyatifi alacağımızı bu seçim süreci bittikten sonra söyledik. Zamanında “Esad’la görüşün” dediğimizde bize dediğini bırakmayanlar şimdi tekrar “tatil yapabiliriz” noktasına geldiler. Ben Beşar Esad’la görüşmenin sağlanması, Suriye’nin istikrara kavuşması ve sığınmacıların her birisinin AB’nin de elini taşın altına sokarak gitmesini tüm muhataplarımızla görüşüyoruz” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com