Özgür Özel’den saldırıya sert tepki: Yapılan ne yiğitliktir ne de mertliktir

CHP lideri Özgür Özel, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde MHP'li eski belediye başkanının kardeşinin CHP'li Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır'ı vurmasını eleştirerek, "Bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir" dedi.

  • ü
  • 22 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

CHP lideri Özgür Özel, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde önceki belediye başkanı MHP’li Memduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve beraberindekiler CHP’li belediye meclis üyesi Şerafettin Bahadır’ı dövdükten sonra ayağından vurmasına tepki gösterdi.

Özel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kayseri Pınarbaşı’nda 31 Mart’taki seçim sonucunu hazmedemeyip, hakimleri tehdit edip, küfür ve hakaretler ederek seçimi haksız yere tekrar ettiren anlayış, yenilenen seçimde halktan bir kez daha aynı cevabı aldı.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde önceki belediye başkanı MHP’li Memduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve beraberindekiler CHP’li belediye meclis üyesi Şerafettin Bahadır’ı dövdükten sonra ayağından vurdu.

‘YAPILAN ŞEY GÜCÜNÜZÜ DEĞİL ACİZLİĞİNİZİ GÖSTERİR’

Ancak bu cevabı hazmetmek ve halkın mesajını almak yerine, bu kez de suçsuz günahsız bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar.” dedi.

Yapılanları sert bir dille eleştiren Özgü Özel, “Şunu bilsinler ki; bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir. Biz, bu saldırıya karşı da metanetli duracak, sakinliğimizi koruyacağız. Gerilimin tırmanmaması, başka çocukların üzülmemesi için elimizden geleni yapacağız. Gereken adımları bu geceden itibaren atmaya başladık.

Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi… Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

MHP’Lİ ÖZDEMİR SALDIRIYI KINADI

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, saldırıyı kınayarak, “Saldırı sonrasında MHP’yi ve milletvekilimiz Baki Ersoy’u hedef alan alçakça beyan ve yorumlarla alakalı ise hukuki girişimlerde bulunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kimse bulanık suda balık avına çıkmasın. Uzun süreden bu yana Pınarbaşı’nın huzurunun korunması hususuna dikkat çekiyor, demokratik yarışın hemşerilerimize hizmet yarışıyla karşılık bulması gerektiğini hassasiyetle ifade ediyorduk. Her ne olursa olsun Pınarbaşılı hemşerilerimiz arasına husumet ve nifak sokma girişimlerine müsaade etmeyeceğiz. Bu vesileyle hastanede tedavi altına alınan Pınarbaşılı hemşehrimize acil şifalar diliyorum.”

 

 

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com