Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a: O dönemler geçti, paranı al git

Yıldırım döneminde Fenerbahçe kulübünün 600 milyon euro zarara uğradığını öne süren Ilıcalı, "Aziz Yıldırım'ın alacağı yok. Paranı al git" dedi.

  • ü
  • 03 Haziran 2024
  • ü
  • Spor

Fenerbahçe’nin yeni yönetim kurulu listesinden aday olan Acun Ilıcalı, katıldığı bir canlı yayında eski başkan Aziz Yıldırım’a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yıldırım döneminde kulübün 600 milyon euro zarara uğradığını öne süren Ilıcalı, “Aziz Yıldırım’ın alacağı yok. Paranı al git” dedi.

Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Aziz Yıldırım’a yönelik sert eleştirilerde bulunan Ilıcalı, Yıldırım döneminde Fenerbahçe’nin büyük bir mali zarara uğradığını belirtti. “Aziz Yıldırım döneminde kulüp 600 Milyon euro zarara uğradı. Aziz Yıldırım’ın alacağı yok. Paranı al git, 600 Milyon euro batır, sonra gel ve yeniden başkanlık yap,” diyen Ilıcalı, Yıldırım’ın yeniden başkanlık yapma girişimlerini de sert bir dille eleştirdi.

‘O DÖNEMLER GEÇTİ…’

Ilıcalı, Yıldırım’ın tavırlarına da tepki göstererek, “Bir de üstüne devamlı posta koyuyor. O dönemler geçti, insanlar böyle bir insan görmek istemiyor” dedi.

FENERBAHÇE’DE SULAR DURULMUYOR

Acun Ilıcalı’nın bu sert çıkışı, Fenerbahçe’deki başkanlık yarışında tansiyonun daha da yükseleceğinin sinyallerini verdi. Aziz Yıldırım’ın yeniden başkanlık adaylığına karşı çıkan Ilıcalı, kulübün geleceği için Ali Koç yönetiminde devam edilmesi gerektiğini savundu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘AZİZ YILDIRIM YALAN SÖYLÜYOR’

Aziz Yıldırım’ın Mourinho iddialarıyla ilgili de konuşan Ilıcalı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Aziz Yıldırım ne yalan söylersem söyleyeyim diyor. Mourinho olayı komple yalan. Mourinho bizle görüştükten sonra telefonunu değiştirdi, ulaşamadılar zaten. Yalan yanlışla insanları kandırmaya çalışma.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com