Aziz Yıldırım da ‘Fetö’ye sarıldı: Ali Koç’un listesinde var…

Dünyanın en önemli teknik adamlarından Mourinho'nun gelişiyle Ali Koç karşısındaki başkanlık yarışında şansı azalan Aziz Yıldırım, Koç'un listesinde hem 'Fetö'cü, hem de Adnan Oktar grubu mensubu olduğunu iddia etti.

  • ü
  • 03 Haziran 2024
  • ü
  • Spor

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’yu getiren Ali Koç karşısında Fenerbahçe başkanlığı için şansı azalan Aziz Yıldırım, katıldığı yayında Koç’a ‘Fetö’ ve ‘Adnan Oktar grubu’ üzerinden yüklendi.

Gazeteci Enver Aysever’in yayınına katılan Yıldırım, “Ali Koç’un listesinde, Adnan Oktar davasından 2500 yılla yargılananlar yer alıyor. Acun’u kastediyorum. Dişli ailesi var, bu ailenin FETÖ ile hikayesi var. Ali Koç’a sormak lazım neden böyle yönetim yaptın diye” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı ise Candaş Tolga Işık’ın yayınında Yıldırım’a yanıt vererek, “2018’deki seçimde büyük bir hezimet yaşandı. Aziz Yıldırım başkanlığı çok istiyor olabilir. Başkan olmak için Fenerbahçeli insanları karalamaya çalışmak yakışmıyor. Çok üzücü. Bu art niyetli ve kötü bir düşünce” ifadelerini kullandı.

‘ADNAN HOCA İLE 35 YIL ÖNCE GÖRÜŞTÜM’

Işık’ın “Aziz Yıldırım Enver’in Youtube kanalında bir röportaj yapmış ve senin için ‘Adnan Hocacı o’ demiş. Dosyada adı geçiyor demiş” ifadesine ise Ilıcalı şu yanıtı verdi:

“Fenerbahçe’nin en büyük problemi bu Fenerbahçe içinde tam bir birlik olmaması. Suçlama çok çirkin. Kalkıp 35 yıl önceki konudan bir yere varmaya çalışırsa bunun adı artniyet. Kötü bir düşünce. Adnan Hoca konusunu daha önce açıkladım. 35 yıl önce görüşmüşüm. Gittiğim bir sohbetti. Gittiğimde 18 yaşındaydım. Ayrılalı 34 sene olmuş. 34 senedir görmediğim, alakam olmayan bir adamı, Fenerbahçe başkanı olacağım diye benimle birleştirmesi komik.

Daha komiği de şu; ben Aziz Yıldırım başkanken Fenerbahçe’yi kendi programımda ağırladım. Benim amacım kulübe yardım etmekti. Var Mısın Yok Musun programına bütün takımı getirdi. Fenercell’e destek olmak için. Başka kanaldayım, kendi kanalım değil. Kanalı Fenercell takımı için kullandım. Onları ayarlıyorum.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com