Özgür Özel’den Sinan Ateş tepkisi: ‘İddianame pek çok gerçeği gizliyor’

CHP lieri Özgür Özel, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili hazırlanan iddianameye tepki göstererek, "İddianame, oluşturulan sis perdesini aralamak şöyle dursun, kamuoyunun bildiği pek çok gerçeği gizlemeye çalışıyor" dedi.

  • ü
  • 04 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili hazırlanan iddianameye sosyal medya hesabındaki paylaşımı ile tepki gösterdi.

İddianamenin sis perdesini aralamak yerine “bilinen gerçekleri” de gizlediğini kaydeden Özel, suikastin peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Özel’in paylaşımı şu şekilde: “Sinan Ateş suikastine ilişkin hazırlanan iddianame, oluşturulan sis perdesini aralamak şöyle dursun, kamuoyunun bildiği pek çok gerçeği gizlemeye çalışıyor. Sinan Ateş suikasti tam anlamıyla aydınlanana kadar peşini bırakmayacağız.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

NE OLMUŞTU?

Sinan Ateş suikastı iddianamesinde sanıklardan Tolgahan Demirbaş’ın, eski MHP milletvekili Olay Kılavuz’un evinde yakalanması yer almadı. Sinan Ateş’in adresinin bulunmasını isteyen Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın adı da iddianamede geçmiyor. İddianamede tetikçilerin azmettiricisine dair bir bilgi yer almıyor. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in ifadeleri de iddianamede yer almadı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com