Zeki Müren’e doğum gününde yapay zekâ klibi

Sanat Güneşi Zeki Müren, bağışçısı da olduğu Türk Eğitim Vakfı tarafıdan 92. yaş gününde yapay zekâ klibi ile anıldı.

  • ü
  • 06 Aralık 2023
  • ü
  • Yaşam

6 Aralık 1939’da doğan Türkiye’nin ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren, 92. doğum gününde Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından bir yapay zekâ projesiyle anıldı.

Unutulmaz sanatçının yapay zekâyla hazırlanan fotoğrafları, Rüyalarda Buluşuruz şarkısının sözleri eşliğinde video haline getirildi. Video, usta sanatçının doğum günü için #BuŞarkıylaKavuşuruz etiketiyle vakfın YouTube kanalında yayımlandı.

Kurulduğu günden bu yana başarılı ve maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere burs vererek binlerce gencin hayatına dokunmaya devam eden Türk Eğitim Vakfı (TEV), eğitim dostu kişi ve kurumların destekleriyle her yıl binlerce öğrencinin eğitim yolculuğunu aydınlatıyor.

Türkiye’nin en sevilen ve değerli sanatçılarından Zeki Müren de Türkiye’nin köklü vakıflarından TEV’in bağışçıları arasında yer alıyor.

Henüz hayattayken mal varlığını Türk Eğitim Vakfı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan sanatçının vefatının ardından oluşturulan TEV Zeki Müren Burs Fonu’ndan bugüne kadar Türkiye genelinde 4. binin üzerinde burs imkânı sağlandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com