Ünlü şarkıcının hastalığı metastaz yaptı: ‘Her zamanki gibi dua bekliyorum’

Meme kanseriyle mücadelesini kazanan Şimal, kontrolleri esnasında beyninde bir tümör olduğunu öğrenmiş, 17 Ocak'ta sekiz saatlik ameliyat olmuştu.

  • ü
  • 30 Ağustos 2024
  • ü
  • Yaşam

Şarkıcı Şimal, 2021 yılında yakalandığı meme kanserini uzun süre kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gördükten sonra yenmişti. Geçtiğimiz kış da beynindeki tümör için ameliyat olan şarkıcıdan kötü bir haber geldi. Şimal’in hastalığı metastaz yaptı.

Meme kanseriyle mücadelesini kazanan Şimal, kontrolleri esnasında beyninde bir tümör olduğunu öğrenmiş, 17 Ocak’ta sekiz saatlik ameliyat olmuştu.

‘MAALESEF Kİ YİNE KAKALADI BU HASTALIK BENİ’

38 yaşındaki ünlü isim, hastalığının beyin zarına metastaz yaptığını şu ifadelerle duyurdu:

“Dostlarım çok kararsızdım bu haberi paylaşma konusunda fakat DM (direkt mesaj) kutusu doldu taştı. Hepiniz sesim çıkmayınca merak ettiniz haklı olarak. Bana da hak verin tüm aile olarak yıkılmış durumdayız tam toparlandık derken bir daha. Özetle ve maalesef ki yine yakaladı bu hastalık beni. Bu sefer de beyin zarıma metastaz yaptı. Şimalin hastalığı metastaz yaptı. Tüm aile yıkılmış durumdayız.

‘İNŞALLAH YİNE ARANIZA DÖNECEĞİM’

Bizi mutlu eden şey erken teşhis etmiş olmamız. Pazartesi günü ışın tedavileri başlayacak onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza döneceğim. Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım. Arayan soran, mesajlarıyla bana güç veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com