Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara Gülatan: DNA raporuna itiraz edeceğiz

Metin Akpınar’ın kızı olduğu anlaşılan Duygu Nebioğlu’nun ablası Dilara Gülatan, Uğur Dündar’a açtığı babalık davasından vazgeçmeyeceğini söyledi.

  • ü
  • 19 Nisan 2024
  • ü
  • Yaşam

Metin Akpınar’ın kızı olduğu anlaşılan Duygu Nebioğlu’nun ablası Dilara Gülatan’ın Uğur Dündar’a açtığı babalık davası tartışılmaya devam ediyor. Müge Anlı’nın yayınına bağlanan Gülatan, davadan vazgeçmeyeceğini söyledi.

Uğur Dündar ise davayla ilgili yaptığı açıklamada Adli Tıp Kurumu’nun verdiği DNA raporuna göre Gülatan’ın kızı olmadığının tescillendiğini öne sürmüştü. Dilara Gülatan’ın Annesinin kendisine “Senin baban Uğur Dündar” dediğini belirten Dilara Gülatan, Adli Tıp raporuna itiraz edeceğini vurguladı.

“ANNEM ‘SENİN BABAN UĞUR DÜNDAR’ DEDİ”

Hukuk mücadelesine devam edeceğinin altını çizen Gülatan, şunları anlattı: “Bizim sesimiz 40 yıldır çıkıyor. Biz hep yardım istedik. Annem bizimle aynı ülkede yaşamak istemediği için Almanya’ya taşındı. Annem 17-18 sene önce bana nasıl tanıştıklarını, nasıl vakit geçirdiklerini ve nasıl aşık olduğunu anlatmıştı. Ben de bana neden o adamla yaşadıklarını anlatıyorsun ben babamı bulmak istiyorum dediğimde ‘Senin baban o’ demişti. Davada gizlilik olduğu için bildiğim diğer detayları anlatamıyorum. Ben annemin söylediklerinden dolayı dava açtım. Uğur Bey ile görüştüğümüzde beni anladığını ve yanımda olduğunu söyledi. Kendisini manevi baba olarak görebileceğimi de söyledi. Biz davamıza devam ediyoruz, itirazımızı yaptık. Benim babamı bulma konusunda durumum vahim. Ablamızın babasını da bilmiyoruz, annem de söylemiyor.”

BÜYÜK ABLANIN BABASI FERDİ ÖZBEĞEN Mİ?

Öte yandan, usta oyuncu Metin Akpınar’ın kızlarının en büyük ablalarının babası hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, Duygu Nebioğlu’nun en büyük ablasının babası Ferdi Özbeğen.

Usta oyuncu Metin Akpınar’ın 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayda Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu kanıtlamıştı.

“ABLAMIN BABASI UĞUR DÜNDAR”

Nebioğlu, “Ablamın babası Uğur Dündar” deyince Uğur Dündar ise hakkındaki iddiaları net ifadelerle yalanlamıştı.

Onur Akay, Suphiye Orancı’nın kızlardan Songül’ün babasının, rahmetli şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu öne sürdü.

Gazeteci Bilal Özcan, Onur Akay’ı aradığını ve aralarında geçen konuşmayı anlattı:

“DİLARA G.’NİN BABASINI YAZMAYACAĞIM”

“Bilal ağabey, Ferdi Bey’in cinsel eğilimini çok iyi biliyorum ama yazdığım haber doğru. Uğur Dündar’la adı anılan Dilara G.’nin babasını ise yazmayacağım, kendi çıksın erkek gibi ‘Babası benim’ desin.” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Ferdi Özbeğen, Hilmi Mutlu isimli arkadaşını nüfusuna geçirmiş ve tüm mirasını ona bırakmıştı.

Suphiye Orancı’nın Metin Akpınar’dan olan ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun en büyük ablalarının babası olduğu iddia edilen sanatçı Ferdi Özbeğen, 2013 yılında hayatını kaybetmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com