Taylor Swift, Michael Jackson’ı tahtından etti, ‘tüm zamanlar’ rekoru kırdı

Grammy ödüllü şarkıcı Taylor Swift'in "Taylor Swift: The Eras Tour" adlı filmi, vizyona girdiği andan beri en çok izlenen yapımlardan biri oldu.

  • ü
  • 09 Ocak 2024
  • ü
  • Yaşam

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift (FOTOĞRAF: VALERIE MACON / AFP)

Taylor Swift , Forbes’un “En Güçlü Kadınlar” listesinde beşinci sırada yer aldı, Time dergisi tarafından Yılın Kişisi seçildi ama başarıya doymuyor. Şarkıcının “Taylor Swift: The Eras Tour” adlı filmi, tüm zamanların en çok izlenen konser filmi oldu.

EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

Grammy ödüllü şarkıcı Taylor Swift’in Eras adlı dünya turnesini beyazperdeye taşıdığı “Taylor Swift: The Eras Tour” adlı filmi, vizyona girdiği andan beri en çok izlenen yapımlardan biri oldu.

ÇİN ETKİSİ: TÜM ZAMANLARIN…

Film, dünya çapında 261,6 milyon dolar hasılat elde ederek tüm zamanların en çok kazanan konser/belgesel unvanını kazandı. Swift’in bu rekoru kırmasında, filmin Çin’de vizyona girmesi ve 8,7 milyon dolar daha hasılat elde etmesi etkili oldu.

JACKSON’I TAHTINDAN ETTİ

Pop müziğin efsane ismi Michael Jackson’ın 2009 çıkışlı konser belgeseli “This Is It” ise dünya çapında 181,9 milyon dolar kazanmıştı.

Swift, 261,6 milyon dolar hasılat ile Jackson’ın rekorunu kırmış oldu. “Dünyanın en çok gişe hasılatı elde eden konser filmi” ünvanı artık Taylor Swift’in elinde.

ELVIS PRESLEY’Yİ GERİDE BIRAKTI

Öte yandan, eski albümünü yeniden kaydeden Taylor Swift, efsanevi şarkıcı Rock’n Roll efsanesi Elvis Presley’nin rekorunu kırdı. Swift, albümüyle “1. sırada en uzun süre kalan şarkıcı” olarak tarihe geçti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com