Tasmasız gezdirdiği köpeği başka köpeği öldüren fenomenden pişkinlik

Ölen köpeğin sahibi, Parlak'ın köpeğini tasmasız gezdirdiğini ve olay yerinde herhangi bir müdahalede bulunmadığını söyledi.

  • ü
  • 26 Mart 2024
  • ü
  • Yaşam

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Banu Parlak, köpeğinin tasmasız gezdirmesi sonucu başka bir köpeğe saldırmasıyla yeniden gündeme geldi. Parlak’ın “Drago” isimli köpeği, Beylikdüzü’nde bir sitede tasmasız gezdirilirken, Yasemin Kılıç’a ait “Leo” isimli köpeğe saldırdı. Saldırı sonucu Leo hayatını kaybetti. Saldırı sonucu diğer köpek ölürken, yaşanan bu üzücü olay sonrası, mağdur aile gözyaşlarını tutamadı. Banu Parlak ise olayla ilgili pişkin bir açıklama yaptı.

KÖPEĞİNİ TASMASIZ GEZDİRDİ

Olayın ardından Yasemin Kılıç ve ikiz kardeşi Emin Kılıç, gözyaşlarına boğularak yaşadıkları üzüntüyü dile getirdiler. Kılıç, Parlak’ın köpeğini tasmasız gezdirdiğini ve olay yerinde herhangi bir müdahalede bulunmadığını söyledi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

BANU PARLAK’TAN PİŞKİN AÇIKLAMA

Banu Parlak ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, köpeğinin diğer köpeği koklamak ve oynamak için yanına gittiğini, ancak diğer köpeğin sahipleri tarafından şiddete maruz kaldığını öne sürdü. Parlak, olayla ilgili yasal sürecin başlatıldığını da belirtti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com