Tarkan’ın yeni albümü hazır: ‘Kuantum 51’ gün sayıyor

Tarkan, "Biliyorum 'artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar' diyorsunuz. İnanın az kaldı. Azıcık daha sabredin canlarım. Yakındır kavuşmamız" dedi.

  • ü
  • 03 Haziran 2024
  • ü
  • Yaşam

Megastar Tarkan, yeni albümünün adını ve çıkış tarihini sosyal medya hesabından paylaştı. “Kuantum 51” adını taşıyan albüm, 14 Haziran 2024’te tüm platformlarda yerini alacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında “Sen Rahat Uyu” marşıyla hafızalara kazınan Tarkan, yepyeni albümü “Kuantum 51″i 14 Haziran’da müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

‘ÇIKSIN YENİ ŞARKILAR’

Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği albümle ilgili Tarkan, “Biliyorum ‘artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar’ diyorsunuz. İnanın az kaldı. Azıcık daha sabredin canlarım. Yakındır kavuşmamız” ifadelerini kullandı.

‘AZ KALDI’ DEMİŞTİ, GÜN SAYIYOR

Geçtiğimiz aylarda stüdyoda albüm hazırlıklarının yoğun temposunu sevenleriyle paylaşan Tarkan, “Albümün mixleri için Utku Ünsal kardeşimle gece gündüz stüdyolardayız. Az kaldı” ifadeleriyle albümün son aşamalarına yaklaştığını da müjdelemişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

YAZA DAMGA VURACAK

“Kuantum 51” adlı albümün içeriği ve kaç şarkıdan oluşacağı henüz tam olarak bilinmese de Tarkan’ın bu albümle de müzik dünyasına damga vurması bekleniyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com