Survivor yarışmacısı, Dominikli ailenin evine girip çuvalla erzak çalmış

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayımlanan Survivor AllStar yarışmasında skandal yaşandığı ortaya çıktı. Ilıcalı, acıkan yarışmacı Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evinden bir çuval yiyecek çaldığını açıkladı.

  • ü
  • 12 Mart 2024
  • ü
  • Yaşam

Acun Ilıcalı, Acil Durum Konseyi'nde yarışmacı Poyraz'ın Dominikli ailenin evinden çuval dolusu erzak çaldığını açıkladı

Temeli ıssız bir adada, yemeksiz, barakada yaşam ve müsabakalara dayanan TV 8 yarışması Survivor All Star programında ilginç bir hırsızlık olayının yaşandığı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı’nın gelmiş geçmiş en büyük cezayı alacağını söylediği Poyraz’ın işlediği suç belli oldu.

SİLAHLA KORUNAN EVE GİRDİ

Ilıcalı, Acil Durum Konseyi’nde Poyraz’ın silahla korunan Dominikli bir ailenin evine girip yiyecek ve içecekleri bir çuvala doldurarak çaldığını açıkladı.

Ilıcalı, Poyraz’ın polise şikayet edilmesine ve olayın mahkemeye taşınmasına ise engel olduklarını açıkladı.

SURVİVOR POYRAZ NE YAPTI, NE CEZA ALDI?

Yaşananların ardından Poyraz 15 ödülden yararlanmama cezası aldı. Bu, Survivor yarışmasında şimdiye kadar verilen en ağır ceza oldu. Ancak daha sonra 5 yarışmacının daha bu olaydan haberdar olduğu veya yardım ettiğini itiraf etmesiyle Poyraz’ın cezası 10 maça indirildi. Diğer yarışmacılardan Aysu 4, Ogeday 3, Yasin 3, Yaman 3 ve Batuhan ise 2 maç ceza aldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com