Sibel Can’dan kadın cinayetleri açıklaması: Benim dışımda hiç kimse güvende değil

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in katledilmesiyle ilgili konuşan Sibel Can'ın "Açıkçası doğruyu söylemek gerekirse, kendi adıma konuşuyorum tabii ki de güvendeyim ama benim dışımda hiç kimse güvende değil, bu çok açık" şeklindeki sözleri gündem oldu.

  • ü
  • 09 Ekim 2024
  • ü
  • Yaşam

Semih Çelik tarafından vahşice katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil cinayetleri gündemdeki yerini korurken, ünlülerin bu konuda yaptığı yorumlar da tartışılıyor. Konu hakkında yaptığı yorumun gündem olduğu sanatçılardan biri de ünlü şarkıcı Sibel Can oldu.

Kadın cinayetlerine tepkisini dile getiren Sibel Can, sonrasında “Siz kendinizi güvende hissediyor musunuz?” sorusuna “Açıkçası doğruyu söylemek gerekirse, kendi adıma konuşuyorum tabii ki de güvendeyim ama benim dışımda hiç kimse güvende değil, bu çok açık. Bir kadın olarak gerçekten çok kötü duygular… İnşallah her şey iyi olsun, inşallah da demek istemiyorum olmalı. Adalet… Yerini… Bulmalı!” yanıtını verdi.

Sibel Can’ın kadın cinayetleri hakkında sorulan soruya verdiği yanıta sosyal medyadan tepki yağdı. Ünlü ismin bu sözleri sosyal medyayı adeta gündem oldu. Sibel Can’a sosyal medyada; ‘korkunç bir açıklama daha’, ‘harika bir zengin fakir ayrımı yapmış’, ‘ne diyeceğinizi şaşırdınız’ gibi eleştirel yorumlar yapıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com