Ridley Scott’a göre ‘Gladyatör 2’ memnun edecek: İlk film kadar iyi

Ridley Scott imzasıyla yeniden beyazperdeye dönmeye hazırlanan Gladyatör filmi için geri sayım başladı. Gladyatör filminin hayranları merakla beklerken Scott, "Gladyatör 2'nin de az ilk film kadar iyi olduğunu" söyledi.

  • ü
  • 14 Ağustos 2024
  • ü
  • Yaşam

Usta yönetmen Ridley Scott, beş dalda Oscar kazanan ve başrol oyuncusu Russell Crowe’a En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandıran ünlü “Gladyatör” filmini 24 yıl sonra yeniden beyazperdeye taşıyor.

“Gladyatör 2” filminin kadrosunda Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Barry Keoghan ve Joseph Quinn gibi isimler yer alıyor.

Filmin başrol oyuncusu Paul Mescal, ilk Gladyatör filmindeki Lucilla’nın oğlu Lucius’un yetişkin versiyonunu canlandırıyor.

22 KASIM’DA VİZYONDA

Filmin yönetmeni Ridley Scott, 22 Kasım 2024’te vizyona girmesi planlanan yapım hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

“AYNI DERECEDE İYİ”

People’da yer alan habere göre; Scott, devam filmi için “İlk film kadar iyi. Daha iyi demedim. Aynı derecede iyi” ifadelerini kullandı.

Pedro Pascal

Gladyatör 2’nin kadrosunda Game Of Thrones ve Narcos dizilerinden tanıdığımız Pedro Pascal da yer alıyor.

David Scarpa tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Ridley Scott’ın oturduğu filmin bütçesinin yaklaşık 300 milyon dolar olduğu biliniyor.

“HİSSETTİĞİM TEK ŞEY KISKANÇLIK”

Öte yandan ilk filmde canlandırdığı Maximus karakteri öldüğü için “Gladyatör 2″de rol almayacak olan Russell Crowe, devam filmiyle ilgili; Bunun hakkında gerçekten hissettiğim tek şey biraz kıskançlık, anladın mı?” demişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com