Pavyon güzellemesi isyan ettirdi: ‘Dayak yiyenler, senet imzalatılanlar…’

Popstar yarışmasıyla ünlenen Mehtap Yılmaz, İnci Taneleri dizisi sonrası yapılan 'pavyon güzellemeleri'ne isyan etti.

  • ü
  • 28 Ocak 2024
  • ü
  • Yaşam

Yılmaz Erdoğan’ın yönetmen ve oyuncu olarak öne çıktığı, Kanal D’de ekrana gelen İnci Taneleri dizisi izlenme rekoru kırdı. Dilber karakteri üzerinden tartışmalar ise bitmezken, dizinin yayınından sonra pavyon dansı kursu açılması dikkati çekti. Öte yandan Dilber karakterinin giydiği elbisenin fiyatı arttı. Tüm bu gelişmeler üzerine Popstar yarışmasıyla ünlenen Mehtap Yılmaz isyan etti.

YILMAZ ERDOĞAN’IN DİZİSİ TARTIŞILIYOR

Kanal D’nin; BKM imzalı, kadrosunda Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi ‘İnci Taneleri’, sadece reytinglerde değil, YouTube’da da rekor kırdı. Dizi, yayınlanmasının üzerinden sadece 37 saat geçtikten sonra 5 milyon izlenmeye ulaştı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Dilber dansı da fragman yayınlanır yayınlanmaz gündeme geldi ve her yerde bu dans konuşulmaya başlandı.

DİLBER TRENDİNE İSYAN ETTİ

Katıldığı Popstar yarışması ile şöhreti yakalayan şarkıcı Mehtap Yılmaz Dilber trendine isyan etti. Geçtiğimiz aylarda payvonda çalışırken yaşadıklarını anlatan şarkıcı “Dayak yiyenler, senet imzalatılanlar bunları sizler bilmezsiniz…Orada çalışan kızların kimisi okuyor, ailesi yok!” demişti.

‘BİZİ KURTARIN’ DİYE YALVARACAKLAR

Mehtap Yılmaz, “Bunların hepsini alacaksın bir pavyona koyacaksın, bunlar burada 15 gün dansçı olarak masa masa gezecekler o hayatın gerçek yüzünü görecekler, sonra da “bizi kurtarın” diye yalvaracaklar” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com