Önce Gazze dedi, sonra göbek attı: Tuba Ünsal’dan Sinan Akçıl’a ‘yas’ tepkisi

Şarkıcı Sinan Akçıl, Gazze açıklamasının ardından göbek attığı için kendisini eleştiren Tuba Ünsal'a "sunucu kız" dedi. Ünsal ise 'bir yas duruşunda bulunup arkasından göbek atmanın doğru olmadığını' söyledi.

  • ü
  • 01 Ekim 2024
  • ü
  • Yaşam

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal ve şarkıcı Sinan Akçıl, katıldıkları bir etkinlikte yaşanan ilginç bir olayla gündeme geldi.

TRT’nin dijital platformu Tabii için düzenlenen tanıtım gecesinde, sahnede İsrail’in işgali altındaki Gazze hakkında konuşan Akçıl daha sonra göbek atınca, sunuculuk yapan Ünsal’dan dikkat çekici bir tepki geldi.

Ünsal, Akçıl’ın Gazze konusuna değindikten hemen sonra “göbek attığını” belirterek durumdan rahatsız olduğunu ifade etti.

‘ONA SORACAK DEĞİLİM’

Etkinlik sonrası basın mensuplarına konuşan Akçıl, Ünsal’ın bu tepkisine oldukça şaşırdığını dile getirdi. “Ben nerede Gazze’yi konuşacağımı ona soracak değilim. Tanımıyorum kendisini ama bence saçmalamış. Ben önce konuştum sonra ‘fark atıyor’ şarkısını söyledim. Onla onun ne alakası var anlamadım” şeklinde konuşan şarkıcı, Ünsal’ın bu davranışını doğru bulmadığını belirtti.

Daha sonra “sunucu kız” diye hitap ettiği kişinin Tuba Ünsal olduğunu öğrenen Akçıl, “Çok değişmiş o yüzden kendisini tanıyamadım” dedi.

‘ÖNCE YAS DURUŞUNDA BULUNUP SONRA GÖBEK ATMAK DOĞRU DEĞİL’

Ünsal ise yaşananları değerlendirirken, “Orada bir yas duruşunda bulunup arkasından göbek atmanın doğru olmadığını söyledim. Onun dışında söyleyebileceğim pek bir şey yok” şeklinde konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com