Nihan Candan: Ne para kaldı ne huzur, zengin kocam da beni terk etti

Sosyal medyadan tatil pozlarını paylaşınca tepki çeken Candan, gelen yorumların ardından "Ne para kaldı ne huzur! Kocam da beni terk etti" dedi.

  • ü
  • 15 Temmuz 2024
  • ü
  • Yaşam

Kara para aklama ve dolandırıcılık çetesine üye olduğu için gözaltına alınan; daha sonra 37 kiloya kadar düştüğü ve sağlık durumu iyi olmadığı için kardeşiyle birlikte tutuklu olarak yargılandığı cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan yeni açıklama yaptı. Sosyal medyadan tatil pozlarını paylaşınca tepki çeken Candan, gelen yorumların ardından “Ne para kaldı ne huzur! Kocam da beni terk etti” dedi.

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal Candan ve Bahar Candan, uzun süredir gündemden düşmüyor. Anoreksiya hastalığına yakalanınca 37 kiloya düşen ve sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye edilen Candan, Kuran ayetleri paylaşmış, kapanmak istediğini söyledikten sonra tatile gidip fotoğraf yayımlamıştı.

‘ECELİMLE ÖLMEK, KURAN’DA GEÇEN CENNETE GİTMEK İSTİYORUM’

Kardeşi cezaevindeyken bu kadar mutlu olmasına gelen tepkilerin ardından Nihal Candan sessizliğini bozdu. Gelen yorumların ardından isyan eden Nihal Candan “Kime ne yaptım bilmiyorum ama kanınız soğusun artık yeter. Ecelimle ölmek, ahlaklı yaşayarak Kur’an’da geçen adın cennetlerine gitmek istiyorum” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘ZENGİN KOCAM DA BENİ TERK ETTİ’

Candan ayrıca, “Bütün beddualarınız tuttu. Zengin kocam da beni terk etti” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com