Netflix’in fenomen dizisi Squid Game’in 2. sezonundan ilk kareler geldi

Netflix'in dünya çapındaki en popüler işlerinen biri olan Squid Game dizisinin ikinci sezonundan ilk fotoğraflar paylaşıldı.

  • ü
  • 01 Şubat 2024
  • ü
  • Yaşam

Squid Game 2. sezonundan bir kare

Eylül 2021’de gösterime girdiğinde dil engelini aşarak Netflix’in en çok izlenen dizisi olmayı başaran Squid Game 2. sezonundan ilk fotoğraflar paylaşıldı.

Dizinin hayranlarını heyecanlandıran gelişme Netflix’in sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Squid Game 2. sezonundan toplamda 4 kare fotoğraf dolaşıma sokuldu.

Squid Game’in 2. sezonunun 2024 yılı içerisinde yayınlanacağı artık kesinleşti. Dizinin önümüzdeki aylarda seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

Dong-hyuk’un yönetmen koltuğunda oturduğu “Squid Game”in dokuz bölümlük ilk sezonu 2021’de gösterime girmişti. Zayıf rakipler arasında büyük bir para ödülü için yapılan ölümcül bir yarışmayı konu alan dizi, Netflix için tüm zamanların en büyük başarısı olmuş ve 14 Emmy’ye aday gösterilmişti. En iyi drama dizisi de dahil olmak üzere (İngilizce olmayan bir dizi için bir ilk), altı ödül kazandı.

Bir fenomene dönüşen Squid Game dizisinin oyun versiyonu da çıkmış, yarışmacılar büyük bir ödül için dizideki oyunlara benzer oyunları oynamıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com