Necla Nazır’dan eski eşi Ferdi Tayfur’a rest: Sabrımın sonundayım

Ünlü oyuncu Necla Nazır, kızı Tuğçe Tayfur'u reddettiği için Ferdi Tayfur'a rest çekti. Nazır, her zaman kızının yanında olduğunu söyledi.

  • ü
  • 03 Eylül 2024
  • ü
  • Yaşam

Necla Nazır'dan eski eşi Ferdi Tayfur'a rest çekti, "Sabrımın sonundayım" dedi.

Yeşilçam’ın önemli oyuncularından olan Necla Nazır, kızı Tuğçe Tayfur’u reddettiği için Ferdi Tayfur’a rest çekti. Her zaman kızının yanında olduğunu söyleyen Necla Nazır, sitem dolu bir mesaj paylaştı.

Arabest müziğin duayen isimlerinden Ferdi Tayfur ile sinema oyuncusu Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Daha önce evlenip boşanan ve nişanlanıp ayrılan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda ikinci evliliğini yapmış ve ikinci çocuğunu kucağına almıştı.

TAYFUR , KIZININ DÜĞÜNÜNE KATILMAMIŞTI

Muhammet Aydın ile sessiz sedasız bir şekilde evlenen Tuğçe Tayfur’un nikahına Ferdi Tayfur katılmamıştı. Bu olayların ardından Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur’u reddettiğini ve soyadını kullanmamasını istediğini aksi halde yasal yollara başvuracağını dile getirmişti.

NECLA NAZIR’DAN FERDİ TAYFUR’A REST

Kızı Tuğçe Tayfur’un Instagram hesabından video paylaşan Nazır, şöyle konuştu:

“Her şeyden önce ailevi meselelerimizle ilgili karşınızda olmaktan inanın çok mahcubum. Hepinizden özür diliyorum. Dünyada bu kadar kargaşa varken, küçük bebekler, anneler, babalar öldürülürken kendi özel yaşantımızla toplumu meşgul ettiğimizden dolayı hepinizden gerçekten çok özür diliyorum…

‘YILLARCA SUSTUM AMA BEN BİR KADIN VE ANNEYİM’

Beni merak etmişsiniz ‘Necla hanımın bu olanlardan haberi yok mu?’ diye. Tabi ki haberim var. Yıllarca sustum, kendi kabuğuma çekildim. Evladımı da böyle yetiştirdim. Her şeyden önce ben bir kadın ve bir anneyim.

Evladımın her tarafı kurtlu olsa onu dişimle taşırım, yine taşırım. Evladım söz konusu olduğu için bu kırmızı çizgim. O yalnız değil. Onun Allah’ı var. Onun bir ailesi var. Aslanlar gibi ardında duran bir eşi var.

‘YILLAR ÖNCE NEDEN KAÇIP GİTTİNİZ?’

Ferdi Bey yıllar önce neden kaçıp gittiniz? Söyleyeyim. Siz bana bir kadınla birlikte olduğunuzu ve hamile olduğunu, bir erkek çocuğu doğuracağını söylediğinizde bayıldınız. Ben de kızımı alıp sizi terk ettim. Siz Japonya’ya kaçtınız. Bu yüzden kaçtınız.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Evladım ne yaptı? Hanginize ne yaptı? Menajerliğini bıraktırdı diye mi? Nedenlerini de açıklayayım mı? Beni konuşturmayın. Sabrımın sonundayım. Evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki yeğenlerine yedirmem. Seni, evladına düşman bir baba ilan ettiler bunlar.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com