Miss Turkey birincisi İdil Bilgen, Bingöl’ün ilçesine atandı

Miss Turkey 2024 birincisi olduktan sonra 'babasından dolayı torpilli' olduğu ve 'güzel olmadığı' iddialarıyla çokça tartışılan İdil Bilgen, tıp fakültesi mezunu olarak atandı. Bilgen, Sağlık Bakanlığı'nın devlet hizmeti yükümlülüğü kurasında Bingöl’ün Yayladere ilçesine atandı.

  • ü
  • 16 Eylül 2024
  • ü
  • Yaşam

Türkiye Güzeli seçilen idil Bilgen, Bingöl'e doktor olarak atandı.

Miss Turkey 2024 birincisi, Koç Üniversitesi tıp fakültesi mezunu İdil Bilgen, Sağlık Bakanlığı’nın 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında Bingöl’ün nüfusu 2 bini bile bulmayan en küçük ilçesi Yayladere’ye atandı.

20 finalistin arasından seçilerek Türkiye’nin en güzel kızı unvanını alan 24 yaşındaki İdil Bilgen geçen günlerde kraliçelik tacını giydi. 20 finalistin arasından seçilerek Türkiye’nin en güzel kızı ünvanını alan 24 yaşındaki İdil Bilgen geçen günlerde kraliçelik tacını giydi. Ancak Bilgen, sosyal medyanın “beklentisini” karşılayamadı,” güzellik” merkezli eleştiri bombardımanına tutuldu.

Bilgen hakkında “İç güzelliğine mi baktılar?”, “Yarışmada torpil mi var?”, “AKP iktidarı sonrası güzellik anlayışımız da değişti” şeklinde acımasız yorumlar yapıldı.

Öte yandan 24 yaşındaki genç doktorun Bingöl Yayladere İlçesi Toplum Sağlığı Merkezi’ne atandığı öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com