Metin Arolat’ın ölümünde şüphe: İğne ve hap iddiası

Geçtiğimiz gün sahnede fenalaşarak yaşamını yitiren şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat'ın kullandığı zayıflama iğneleri ve hapları nedeniyle öldüğü iddiası ortaya atıldı.

  • ü
  • 23 Eylül 2024
  • ü
  • Yaşam

Şarkıcı, fotoğrafçı ve reklam yönetmeni Metin Arolat önceki gece sahne aldığı mekânda kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti. Sanat camiasında “güzel kalpli” olarak anılan Arolat’ın ani ölümünün ardında uzun süredir yaptığı diyeti kalbinin kaldırmadığı konuşuluyor. Arolat’ın zayıflamak için iğne ve hap kullandığı iddiası ortaya atıldı.

Sahnede rahatsızlanan Arolat önce ara verdi, bu sırada sol kolunun uyuştuğunu belirten sanatçı tekrar sahneye çıktı. Ancak Arolat kısa sürede fenalaşıp yere yığıldı. Arolat’a ilk müdahale seyirciler arasında olan bir hemşire tarafından yapıldı. Arolat daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü. Yolda 3 kez kalbi duran Arolat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Hürriyet’ten Buse Özel’in haberine göre, kalp krizi geçiren 52 yaşındaki sanatçının zayıflamak için hem iğne hem de hap kullandığı iddia edildi.

Arolat’ın cenazesi dün Teşvikiye Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası memleketi İzmir’e gönderildi. Arolat için İzmir Beşikçioğlu Camisi’nde de bugün cenaze namazı kılınacağı ve sanatçının Karşıyaka Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com