Lefter, Netflix ile dönüyor: Bir Ordinaryüs Hikâyesi

Fenerbahçe'nin ve Türk Milli Takımı'nın efsanevi futbolcularından Lefter Küçükandonyadis'in Büyükada'da başlayıp dünyaya yayılan ününü ve bir efsane haline gelme yolunda verdiği mücade Netflix filminde anlatılacak.

  • ü
  • 16 Ağustos 2024
  • ü
  • Yaşam

Futbolun efsane isimleri arasında sayılan ve geniş kitlelerce sevilen Lefter Küçükandonyadis’in yaşam hikâyesinden uyarlanan Lefter: Bir Ordinaryü Hikâyesi filminin çekimleri sürüyor. Filmin yapımcılığını TAFF Pictures ve Ark Pictures birlikte üstlenirken, senaryosunu Ayşe İlker Turgut kaleme aldı.

Yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı, başrollerinde Erdem Kaynarca, Deniz Işın, Aslıhan Malbora, Aslıhan Gürbüz ve Halit Ergenç’e yer veren yeni Netflix filmi; Fenerbahçe’nin ve Türk Milli Takımı’nın efsanevi futbolcularından Lefter Küçükandonyadis’in Büyükada’da başlayıp dünyaya yayılan ününü ve bir efsane haline gelme yolunda verdiği mücadeleleri anlatıyor.

Başrollere Edip Tepeli, Bora Akkaş, Onur Durmaz, Aytaç Şaşmaz, Erdem Şanlı, Mert Denizmen, Engin Alkan, Hamdi Alkan, Uğur Uzunel, Doğukan Polat, Taner Barlas, Yıldız Kültür ve İpek Bilgin gibi isimlerin yer aldığı güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com