Kızılcık Şerbeti’nden erken final kararı

Show TV’nin, reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti hakkında final iddiaları ortaya atıldı. Abdullah karakterini canlandıran Settar Tanrıöven'in hastalığı planları alt üst etti.

  • ü
  • 09 Şubat 2024
  • ü
  • Yaşam

Merkezinde muhafazakâr-seküler ailelerin çatışmasının olduğu, ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti hakkında erken final iddiaları ortaya atıldı. Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı diziye ilişkin söylentiler seyircilerin tepkisini içekti.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen kısa süre önce beyin kanaması geçirmesi planları alt üst etti.  Dizide Alev ve Apo’nun aşkı reytinglere olumlu etki ettiğinden pek çok kişi dizinin reytinglerinin düşeceğini düşündü.

DİZİNİN GELECEĞİ NE OLACAK?

İddialara göre ünlü oyuncunun geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yeni bölümlerde olamayacak ve bu nedenle dizi erken sezon finali yapacak.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Ünlü oyuncu sağlığına kavuşunca ise dizi devam edecek. Başka bir iddia ise Alev ve Apo karakterlerini boşanma süreci tamamlanana kadar yurt dışına göndermek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com