Kızılcık Şerbeti’nde ayrılık rüzgârları: Hikâyesi biten gidiyor

Kızıl Goncalar dizisinde dizide Nursema'nın eşi Umut'u oynayan Serkan Tınmaz ve iki oyuncu daha yeni sezonda hikâyesi bittiği için ayrılıyor.

  • ü
  • 03 Haziran 2024
  • ü
  • Yaşam

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi ‘Kızılcık Şerbeti’nde ayrılık rüzgârları esmeye devam ediyor. En son kadrodan bir oyuncu daha ayrıldı. Fakat sayı bununla da kalmadı.

Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı dizinin son bölümün yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

OYUNCULAR DİZİNİN BİTMESİNİ Mİ İSTİYOR?

Müjdat Gezen’in ‘Oyuncular dizi bitsin istiyor’ demesi, Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek’in uyuşturucu madde satın alırken yakalanması, ardından Sıla Türkoğlu’nun ehliyetini kaptırması, hemen sonra bir diğer oyuncunun ‘tükendim’ açıklaması sonrası yapımcının tavrı merak ediliyordu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Yiğit Kirazcı’nın ardından başarılı oyuncu Serkan Tınmaz da Kızılcık Şerbeti’nden ayrıldı. Partneri ve yıllardır yakın arkadaşı olan Tınmaz’ın gidişiyle birlikte Ceren Yalazoğlu Karakoç, sosyal medya hesabından dostuna veda etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın bildirdiğine göre; geçen günlerde sette astım krizi geçiren ve çektiği videolarla gündeme gelen dizinin Alev’i Müjde Uzman ekibe veda edecek. Diğer ayrılan isim de Çimen’i canlandıran Selin Türkmen…

HİKÂYESİ BİTEN DİZİDEN AYRILIYOR

Dizide Nursema’nın eşi Umut’u oynayan Serkan Tınmaz, yeni sezonda hikâyesi bittiği için ayrılıyor. Tınmaz ile uzun zamandır arkadaş olan ve dizide de partneri olan Ceren Yalazoğlu Karakoç, Instagram hesabından “Benim canım; projeler başlar, projeler biter. Biz hep beraberiz. Partner olmanın konforunu bana hep yaşattın. Yeni maceralarımıza. Seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com