Kızılcık Şerbeti’i yeni sezona başladı

Yeni sezonuyla ekrana gelecek olan reyting rekortmeni dizi "Kızılcık Şerbeti" kaldığı yerden devam ediyor.

  • ü
  • 13 Eylül 2024
  • ü
  • Yaşam

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti izleyiciyle buluşuyor.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu, Feyza Civelek, Şebnem Bozoklu ile Özge Özacar’ın yer aldığıafiş, yeni sezona dair büyük merak uyandırırken aileler arasında yaşanacak yüzleşmeler ve sarsıcı gelişmeler ekrana gelecek.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN YENİ SEZONUNDA NELER VAR?

Dizinin bu akşam (Cuma) ekrana gelecek yeni bölümünde Ünallar’ın evine bomba düşmüş gibidir. Öğrendikleri gerçek tüm ilişkileri derinden sarsmış, herkes birbirine düşman kesilmiştir. Ancak ilk olarak öncelik Görkem’in sağlık durumudur. Olaylı gecenin devamında Görkem’in hastaneye yetiştirilmesi ve onun Fatih’e yaptığı şantaj neticesinde durumu kurtarma değilse de vakit kazanma hesaplarını yaşarlar.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Kıvılcım ise kendini berbat hissetmekte, hayatta en güvendiği adam tarafından aldatıldığı duygusu ile yanlış yollara sürüklenmek üzeredir. Tüm bu karmaşanın üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra Kıvılcımlar’ın evine büyük bir acı düşer. Alev doğum yaparken ölmüştür. Doğurduğu bebek, Kıvılcım ve Abdullah arasında velayet savaşına neden olacaktır.

TORPİL İDDİALARINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Öte yandan, Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek’in, dizinin senaristliğini yapan annesi Melis Civelek’in torpiliyle diziye girdiği iddia edilmişti. Bu iddialara çok kızan Civelek, kendisine torpilli diyen bir takipçisine ateş püskürdü.

Oyunculuğu çoğu kişi tarafından oldukça eleştirilen Civelek’in diziye annesinin torpili ile girdiği söylenmiş, oyuncu ise bu iddialara “Çok karşılaştım ama meyve veren ağaç taşlanır, insanlar oyunculuğumu görünce torpilli olmadığımı anlıyor. Ancak çok yıpratıcı ve zorlayıcı dönemlerim oldu.” demişti.

‘O SENİN ZEVKSİZLİĞİN’

Sık sık torpil iddialarıyla gündeme gelen Civelek, bir takipçisinin mesajına cevaben “Senin annen de yazsa sen de oynarsın. Bir oyuncu ol da görelim. Ben bu işe girerken annem yazmasına rağmen auditiona girdim hak geçmesin diye. Bilip bilmeden konuşan insanlardan sıkıldım. Şu an en popüleri Nilay. Nilay’sız dizi asla olmaz. Ha diziyi mahvettiğimi düşünüyorsan o senin zevksizliğin ama saçma sapan paylaşma bilmeden okey?” yazdı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com