Kızıl Goncalar’da Özgü Namal’a bölüm başına servet

Başrollerini Özgü Namal ile Özcan Deniz'in paylaştığı Kızıl Goncalar adlı dizi önceki akşam ilk bölümüyle FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Dizide  Özgü Namal'ın bölüm başına aldığı ücret gündeme geldi.

  • ü
  • 19 Aralık 2023
  • ü
  • Yaşam

Özgü Namal ile Özcan Deniz’i başrolde buluşturan Kızıl Goncalar dizisi önceki akşam ilk bölümüyle FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücünü konu alan dizide  Özgü Namal’ın bölüm başına aldığı ücret gündeme geldi.

Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Elif Eylül karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan, en son Merhamet dizisiyle ekranda boy gösteren Namal, evlendikten sonra çocuklarıyla ilgilenebilmek için oyunculuğa ara verdiğini duyurmuştu.

BÖLÜM BAŞINA 700 BİN TL

Ünlü oyuncu, 9 yıllık aranın ardından Kızıl Goncalar dizisiyle setlere döndü. Namal’ın, diziden bölüm başı 700 bin TL aldığı iddia edildi.

KIZIL GONCALAR’IN KONUSU NE?

“Faniler” isimli tarikatın dairesinde yaşayan Meryem (Özgü Namal), Naim ve kızları Zeynep memleketlerinde yaşanan depremden sonra İstanbul’a göç ederler. Kızını okutma hayalleri kuran Meryem, tarikatın ve Naim’in kızına dair yaptıkları planlardan habersizdir.

Adli bir vaka sonucu, tarikat şeyhinin gözde torunu Cüneyd’le (Mert Yazıcıoğlu), seküler Atatürkçü bir psikiyatr olan Levent’in (Özcan Deniz) yolu kesişir. Mecburi hizmet yıllarından Faniler’i tanıyan Levent, bir yandan Cüneyd’e yardım edebilmek tarikatın tutucu bakış açısıyla mücadele edecek, diğer yandan özel hayatının çalkantılarıyla boğuşacaktır. Levent ve Meryem’in bilmeden geçmişten getirdiği sır, herkesin hayatını değiştirecek kudrettedir.

KONUŞULAN SAHNE: ATATÜRK ŞAM GÖREVİNDEYKEN…

Dizide, Özcan Deniz’in canlandırdığı Levent karakterinin Atatürk’ün bir anısını anlattığı sahne sosyal medyada gündem oldu.

“Bir daha şartlarınla ilgili kafana bir şey takılırsa şu arkamdaki adamı düşün” diyerek Atatürk’ün fotoğrafına bakan Levent, Atatürk’ün Şam’a sürgüne gittiğinde yaşadıklarını şöyle anlatıyor:

“Bak sana bir tavsiyede bulunayım. Bir daha aklına şartlarla ilgili bir şey takılırsa şu arkamdaki adamı düşün. Şam’a sürgüne gittiğinde Lütfi Müfit Özdeş yanında ve oradaki fakir fukarayı göstererek bu halk için mi hürriyeti getireceğiz? Evet! diyor Paşa evet. Onları bu sefalete mahkum eden şartları biz değiştirmeyeceğiz de kim değiştirecek? Ne dediğinin bir önemi yok, sonuç önemli”

DİZİ YAYINDAN KALDIRILABİLİR Mİ?

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını ise Faruk Turgut’un üstlendiği Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümüyle yüksek bir  reyting alırken, sosyal medyada konusu itibarıyla yayından kaldırılabileceği konuşuldu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com