İklim aktivisti Greta Thunberg’den Açık Radyo’ya destek ziyareti

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, karasal yayın lisansı iptal edilen Açık Radyo'nun Genel Yayın Yönetmeni Ömer Madra'yı ofisinde ziyaret etti: İklim krizi ve insan hakları konusunda gerçekleri söyleyen dürüst medya platformlarına sahip olmamız her zamankinden daha önemli.

  • ü
  • 25 Ekim 2024
  • ü
  • Yaşam

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, karasal yayın lisansı iptal edilen Açık Radyo’nun Genel Yayın Yönetmeni Ömer Madra’yı ofisinde ziyaret etti.

29 yıllık yayın hayatıyla Türkiye’nin en köklü bağımsız radyo istasyonlarından biri olan Açık Radyo, ‘Ermeni soykırımı’ ifadesi kullanılması nedeniyle RTÜK’ün uygulamaya koyduğu program durdurma cezasını uygulamadığı için karasal yayın lisansını kaybetti.

Açık Radyo’nun yeniden açılıp açılmayacağı konusunda yasal süreç devam ederken, dünyaca ünlü iklim aktivisti Greta Thunberg, Açık Radyo Genel Yayın Yönetmeni Ömer Madra’ya destek ziyaretinde bulundu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Ziyarette konuşan Greta Thunberg, “Açık Radyo açık kalmalı! İklim krizi ve insan hakları konusunda gerçekleri söyleyen dürüst medya platformlarına sahip olmamız her zamankinden daha önemli” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com