Hastalığı nedeniyle yazılarına ara veren Emin Çölaşan döndü

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan, 2023 Aralık ayından beri gazetede yazarlık yapmıyordu ve rahatsızlığı nedeniyle yazılarına ara vermişti.

  • ü
  • 02 Temmuz 2024
  • ü
  • Yaşam

Gazeteci Emin Çölaşan

Gazeteci Emin Çölaşan’ın geçtiğimiz yılın Aralık ayından beri çalıştığı Sözcü’de yazıları yayımlanmıyordu. Gazetedeki köşesinde “rahatsızlığı nedeniyle yazılarına istemeyerek de olsa ara verdi” notu yer alan Çölaşan, geri döndü ve nasıl bir hastalıkla mücadele ettiğini yazarak okuyucularını bilgilendirdi.

Çölaşan, evindeki yatağı kaldırırken belinde yaşanan bir sorun nedeniyle 10 gün boyunca hastanede yattığını, çıktıktan sonra da şiddetli ağrılar yaşayarak fizik tedavi süreci geçirdiğini anlattı.

‘ADETA YENİ BİR BAŞLANGIÇ’

Bu süreçte psikolojisinin de bozulduğunu itiraf eden Çölaşan, “Ve şimdi haftalar sonra bu ilk yazıyla başlamış oluyorum. Benim için adeta yeni bir başlangıç. Şimdi sizlere yeniden kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

HAFTALAR SONRA İLK YAZI

Çölaşan yazısında bir de fotoğraf paylaşarak “Gazetemizin genel yayın yönetmeni Metin Yılmaz, gazetemizin avukatı İsmail Yılmaz ve Ankara temsilcimiz Saygı Öztürk evde ziyaretime geldiler. Pasta getirmişler. Sohbet ettik, gülüştük, moral verdiler, yazılarıma başlamamı istediler… Ve şimdi haftalar sonra bu ilk yazıyla başlamış oluyorum. Benim için adeta yeni bir başlangıç. Şimdi sizlere yeniden kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com