Haluk Levent sahnede Filistin için bestelediği şarkıyı okudu

İstanbul'un fethi etkinliklerinde Maltepe'de sahne alan Haluk Levent, örnek bir davranışa imza atarak İsrail zulmü altındaki Filistin'e destek oldu. İsrail'i lanetleyen Haluk Levent, Filistin için bestelediği şarkıyı okudu.

  • ü
  • 30 Mayıs 2024
  • ü
  • Yaşam

Haluk Levent

İstanbul’un fethinin 571. yılında Maltepe’de düzenlenen fetih etkinliklerinde sahne alan ünlü şarkıcı Haluk Levent, sahnede İsrail’e lanet okudu. Ünlü şarkıcı ayrıca Ekim ayından bu yana İsrail zulmü altında olan mazlum Filistin halkı için bestelediği şarkıyı okuyarak büyük bir sürprize imza attı.

Maltepe’de düzenlenen ‘İstanbul’un Fethi’ kutlamalarında hayranlarıyla buluşan sanatçı Haluk Levent, Ekim ayından bu yana İsrail zulmüne uğrayan Filistin’e destek oldu. Konserde büyük bir sürprize imza atan Haluk Levent, Filistin halkı için bestelediği şarkıyı okudu.

Sahnede İsrail’i lanetleyen Haluk Levent, hayranlarının da İsrail’i lanetlemesini istedi. Haluk Levent’in bu isteği üzerine konser alanında ‘Kahrolsun İsrail’ sloganları yükseldi.

Dünyanın, cehenneme dönmesini istemediğini vurgulayan Haluk Levent, “Biz burada bunu anmazsak, o çocuklarımıza sahip çıkmazsak yarın Hitler’in yaptığı zulüm gibi herkes susarsa dünya bir cehenneme döner.” dedi.

Ünlü şarkıcının Filistin halkı için bestelediği şarkı hayranlarının beğenisini topladı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com