Elon Musk, Yusuf Dikeç’in davetini kabul etti

Yusuf Dikeç, X sosyal medya hesabından Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'a bir davette bulundu. Yanıt gecikmedi...

  • ü
  • 05 Ağustos 2024
  • ü
  • Yaşam

Fransa’nın başkentinde devam eden Paris 2024 Olimpiyatları‘nda karışık takım 10 metre havalı tabanca kategorisinde Şevval İlayda Tarhan’la birlikte gümüş madalya kazanan milli atıcı Yusuf Dikeç, gündemden düşmüyor. Elon Musk’ı İstanbul’a davet eden Dikeç’e yanıt gecikmedi.

Olimpiyat Oyunları’nda, 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanarak olimpiyat tarihinde Türkiye’ye atıcılıktaki ilk madalyasını getiren Yusuf Dikeç, atış yaptığı sırasında ekipman takmaması ve rahat görüntüsü ile dünyanın gündemine oturmuştu.

SPACE X’İN PATRONUNU DAVET ETTİ

Yusuf Dikeç, X sosyal medya hesabından Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk’a bir davette bulundu. Paylaşımında, “Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul’da tartışmaya ne dersiniz?” ifadelerini kullandı.

ELON MUSK’TAN YANIT GECİKMEDİ

Elon Musk, Yusuf Dikeç’in davetine hızlı bir şekilde yanıt verdi. Musk, “Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul’u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri.” diyerek İstanbul ziyaretine olan isteğini dile getirdi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

TAKİPÇİLER DE ŞAŞIRDI

Bu etkileşim, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar, Dikeç’in özgün tarzını ve Elon Musk’ın samimi yanıtını övgüyle karşıladı. Özellikle Türk takipçiler, Musk’ın İstanbul’a yapacağı olası ziyaret için heyecanlarını dile getirdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com