Edip Akbayram, 30 yıl sonra ilk kez sahne aldı

Sanatçı Edip Akbayram, son olarak 30 yıl önce Denizli Belediyesinin misafiri olarak halk konseri vermesinin ardından ilk kez sahne aldı.

  • ü
  • 31 Ağustos 2024
  • ü
  • Yaşam

Edip Akbayram

Türk müziğinin efsane ismi Edip Akbayram, 30 yıl sonra yeniden sahne aldı. Halk konserinde buluşması hakkında  konuşan sanatçı, “İki günden beri heyecanımdan yatamadım” ifadelerini kullandı.

30 YIL SONRA İLK KEZ SAHNE ALDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında usta sanatçı Edip Akbayram’ı konuk etti. Büyük usta son olarak 30 yıl önce Denizli Belediyesinin misafiri olarak halk konseri vermesinin ardından ilk kez sahne aldı.

‘İKİ GÜNDEN BERİ UYUYAMIYORUM’

İHA’nın aktardığına göre; konser öncesi konuşan Edip Akbayram, “Bütün samimiyetimle söylüyorum, iki günden beri heyecandan yatamıyorum. Öncelikle 30 sene sonra tekrar Denizlili dostlarla, müzikseverlerle beraber olmak, kavuşmak beni çok mutlu ediyor. İkincisi de çok onurlu bir bayramda o bayramı bir konserle kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Üçüncüsü de tabii buradaki yerel yönetimlerin çok daha ciddi çalışacak bir partiye geçmiş olması bizi çok mutlu etti. Seçimlerde bizi çok mutlu etti. Sanıyorum Denizli bundan sonra yerel yönetimlerde çok daha güzel bir kent haline gelecektir” ifadelerini kullandı

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com