Depremde yitirdiği annesinden kalan tek yadigârdı: Belediye ekip kurdu, herkes seferber oldu

Depremde hayatını kaybeden annesinden kalan tek yadigârı sahilde kaybeden Zehra isimli sosyal medya kullanıcısı için Hataylılar seferber oldu.

  • ü
  • 08 Ağustos 2024
  • ü
  • Yaşam

Zehra adlı bir sosyal medya kullanıcısı, depremde yaşamını yitiren annesinden kalan yüzüğü, Hatay’ın Arsuz ilçesinde sahilde kaybettiğine dair bir paylaşımda yaptı. Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün de, Zehra’nın paylaşımını alıntılıyarak arama çalışmaları için özel ekip oluşturduklarını belirtti.

ZEHRA PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medyada Zehra isimli kullanıcı, depremde hayatını kaybeden annesinden kalan yüzüğü, Hatay’ın Arsuz ilçesinde kaybettiğine ilişkin bir paylaşım yaptı.

Zehra paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Depremde kaybettiğim annemden bana kalan tek yadigarı dün Hatay Arsuz Konacık Aslan Hause civarındaki sahilde kaybettim. Bu saate kadar aradık… Belki benim için bir mucize olur diye burada paylaşıyorum. Eğer varsa hayatımdaki tek mucizeyi şimdi kullanmak istiyorum ne olur Allah’ım.”

‘MUCİZELER ANSIZIN GELİR’

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün de, Zehra’nın paylaşımını alıntıladı ve “Merhaba sevgili @zehraalin bizler de Arsuz Belediyesi ailesi olarak senin için ailenden kalan bu kıymetli yadigarı bulmak adına ekip olusturduk. Emanetin emanetimizdir. #mucizeler ansızın gelir” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com