Berkun Oya, yeni dizisi Kuvvetli Bir Alkış’la geliyor

Berkun Oya'nın Netflix’te izleyicisiyle buluşacak dizisi Kuvvetli Bir Alkış'ın başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’nun yer alıyor.

  • ü
  • 26 Ocak 2024
  • ü
  • Yaşam

Netflix, Bir Başkadır ve Cici ile adından sıkça söz ettiren Berkun Oya’nın yeni mini dizisi Kuvvetli Bir Alkış’ın yayın tarihini ve dizinin ilk görsellerini paylaştı.

Bir Başkadır ve Cici ile yakaladığı başarıdan sonra adı daha sık duyulan Berkun Oya’nın yeni mini dizisi Kuvvetli Bir Alkış 29 Şubat’ta Netflix’te izleyicisiyle buluşacak. Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’nun yer aldığı dizi, mutlu bir aile olmak için tüm aşamaları tamamlamış gözüken bir çiftin çocuklarını kucaklarına aldıktan sonra yaşayacakları değişime odaklanıyor. Anne, baba ve “portakalda vitamin olduğu zamanlara özlem duyan” bir çocuktan oluşan bu çekirdek ailenin birbirleriyle ve toplumla olan çatışmaları hikayenin temelini oluşturuyor.

Yapımını Krek Film’in üstlendiği mini dizi Cengiz Bozkurt, Uraz Kaygılaroğlu ve Devrim Yakut gibi konuk oyuncularıyla da dikkat çekiyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com