Barbie’nin yapımcısı Oscar sessizliğini bozdu

Barbie’nin yıldızı Margot Robbie Oscar’da En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilmemesiyle ilgili ilk kez konuştu.

  • ü
  • 01 Şubat 2024
  • ü
  • Yaşam

Aralarında En İyi Film kategorisinin de bulunduğu toplam 8 dalda Oscar’a aday gösterilen Barbie filminin yıldızı ve yapımcısı Margot Robbie, En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilmemesi ile ilgili ilk kez konuştu. Filmin amacının kültürel bir etki yaratmak olduğunu ve filmin bunu başarmış olmasının kendileri için en büyük ödül olduğunu belirten Robbie, “Bu kadar takdir gördüğünüzde üzgün hissetmek imkânsız.” dedi.

Asıl üzücü olanın filmin yönetmeni Greta Gerwig’in En İyi Yönetmen dalında aday gösterilmemiş olması olduğunu belirten Robbie, Gerwig’in başardığının insanın hayatında ve kariyerinde başına bir kez gelebilecek bir şey olduğunu söyleyerek üzüntüsünü paylaştı.

KEN’DEN DESTEK

Filmin, Oscar’da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında aday gösterilen oyuncuları Ryan Gosling and America Ferrera da Robbie ve Gerwig’in aday gösterilmemiş olmalarıyla ilgili üzüntülerini dile getirdiler.

Barbie’nin Ken’i Gosling “Nasıl Barbie’siz Ken olmazsa, Greta Gerwig and Margot Robbie’siz de Barbie filmi olmazdı.” sözleriyle sitem etti. America Ferrera ise “Aday gösterilmemeleri beni hayal kırıklığına uğrattı.” dedi.

Oppenheimer’daki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında aday gösterilen Robert Downey Jr ise “Margot Robbie’nin yeterince takdir görmediği kanaatindeyim.” sözleriyle Robbie’ye desteğini belirtti.

En İyi Özgün Şarkı, En İyi Kostüm Tasarımı, En İyi Yapım Tasarımı dallarının da aralarında olduğu toplam sekiz dalda Oscar’a aday gösterilen Barbie’den, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu adaylığının çıkmaması tepki çekmişti. Margot Robbie yapımcı kimliğiyle aday gösterilirken Greta Gerwig de senarist kimliği ile aday gösterilmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com