Ata Demirer de THY’ye isyan etti

Ata Demirer, THY ile yapacağı yolculuk öncesi uçuğa biniş sırasında koltuk numarasının değiştirilmesine tepki gösterdi, “Hakkım olanı almak istiyorum” dedi.

  • ü
  • 21 Ekim 2024
  • ü
  • Yaşam

Sanatçı Ata Demirer, THY ile yapacağı yolculuk öncesi uçuğa biniş sırasında koltuk numarasının değiştirilmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Koltuk numarasının umurunda olmadığını dile getiren Demirer, “Hakkım olanı almak istiyorum” paylaşımını yaptı.

Demirer, uçağa bineceği sırada koltuk numarasının değiştirilmesi nedeniyle yaşadığı rahatsızlığını, Türk Hava Yolları’nı (THY) etiketleyerek sosyal medya hesabından paylaştı.

SON DAKİKA NUMARASINI DEĞİŞTİRDİLER

Demirer, havaalanına erken geldiğini ve F1 numaralı koltuğun kendisine verildiğini belirterek, “Uçağa biniş kontrol noktasında ‘F3 oldunuz’ dediler. Neden diye sordum, ‘Değişiklik oldu’ dediler. Neyse, bindim, herkes mutlu, F1 koltuğu boş. Bir süre sonra tatlı bir isyan ettim, ardından ‘F1’e geçin buyrun’ dediler” şeklinde yaşadıklarını özetledi.

‘YA O KOLTUKLARI SATMA YA DA…’

Durumun neden böyle olduğunu sorgulayan komedyen, “Anlaşılan beklenen ağır abi yetişememiş uçağa, artık kimse? Çok ayıp. F1 meraklısı değilim ama ya o koltukları satma ya da böyle şeyler yapma” diyerek, uygulamaya olan tepkisini dile getirdi.

HAKKINI ARADI

Paylaşımını Türk Hava Yolları’na yönelik şikayet amacıyla yaptığını belirten Demirer, “İnsanlara bunu yapmayın. Bu memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz, ayıptır. Tekrar edeyim, F1 falan umrumda değil, derdim sadece hakkım olanı almak ve başkalarının da hakkını alması” cümlelerini sonlandırdı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com