Arabistan paylaşımı Aile dizisini yayından kaldırdı

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı Aile dizisi, Orta Doğu’nun en büyük dijital platformu olan Shahid’den kaldırıldı.

  • ü
  • 30 Aralık 2023
  • ü
  • Yaşam

Nejat İşler isimli fake hesabın Arabistan paylaşımı nedeniyle Aile dizisi yayından kaldırıldı. Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa finalinde Atatürk pankartı ve tişörtüne izin verilmemesi sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray, ortak bir kararla maça çıkmadı. Bunun üzerine birçok ünlü isim Atatürk’ün fotoğrafını paylaşarak duruma tepki gösterirken ‘fake’ bir hesabın attığı tweet nedeniyle Aile dizisi Orta Doğu’nun en büyük dijital platformu olan Shahid’den kaldırıldı.

ORTA DOĞU’NUN EN BÜYÜK DİJİTAL PLATFORMU

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı Aile dizisi, Orta Doğu’nun en büyük dijital platformu olan Shahid’de sevilerek izleniyordu.

NEJAT İŞLER X’TE YOK

Magazineekuşu adlı Instagram hesabı, dizinin platformdan kaldırılma sebebinin Nejat İşler adına açılan sahte bir hesabın paylaşımının neden olduğunu aktardı.

Oyuncu Nejat İşler Twitter kullanmadığı öğrenildi.

Saudi Times isimli X hesabı da konu hakkında, “Shahid platformu, X hesabı üzerinden Suudi Arabistan’a ve Araplara hakaret eden Türk oyuncu Nejat İşler’in tüm dizilerini siliyor.” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com