Adanalı fenomenin sır ölümü: Yağmur Taktaş kimdir?

ABD'deki evinde ölü olarak bulunan Adanalı fenomen Yağmur Taktaş'ın ailesi son görüşmesinde, “Türkiye’ye ancak ölüm gelir” dediğini söyledi. Öyle de oldu…

Lüks hayatı, Candan Kardeşler’le arkadaşlığı, Emre Mor ifşalarıyla konuşulan genç fenomen Yağmur Taktaş, Adana’dan ABD’deki sır ölüme uzanan yolculuğunda geride pek çok soru işareti bıraktı. Kimdi bu genç fenomen, ölümündeki olağan şüpheli kimi işaret ediyor?

Türkiye onu ünlü televizyon programı İşte Benim Stilim ile tanıdı. Tıpkı Candan Kardeşler gibi sosyal medya fenomeni haline gelen 28 yaşındaki Yağmur Taktaş, ABD’deki evinde ölü bulundu ancak arkasındaki sır perdesi aralanamadı.

ABD’de yanına taşındığı sevgili tarafından daha önce şiddete uğradığı bilinen hatta dalağını da bu nedenle kaybeden Taktaş’ın ölüm nedeni henüz belli değil. Ailesi için olağan şüpheli ise açık: Daha önce şiddet gördüğü sevgilisi…

İşte Benim Stilim programın kamuoyuna kazandırdığı isimlerden biri o. TV8’de yayınlanan ve Öykü Serter’in sunduğu moda programının jüri koltuğunda da ünlü isimler vardı. Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Ivana Sert’in yanı sıra Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz da programın müdavimleriydi.

CANDAN KARDEŞLER’İN YAKIN ARKADAŞI

Adana’da doğan ve Anadolu Lisesi’ni de orada bitiren Yağmur Taktaş’ın hayatı da bu programla değişecekti. Türkiye’nin yakın zamanda konuştuğu sosyal medya fenomenleri arasında bulunan ve kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen Bahar ve Nihal Candan kardeşler de bu programla ünlenmişti.

Yağmur Taktaş girdiği bu şov dünyasında Candan Kardeşler’in de yakın arkadaşı olacaktı daha sonra…

EMRE MOR’UN MESAJLARINI İFŞA ETTİ

Spor ve moda alanlarına ilgi duyan Taktaş, sosyal medya hesabındaki cesur pozlarıyla dikkat çekiyordu. Hatta bir ara adı futbolcu Emre Mor ile anılacaktı. Emre Mor’un kendisine Instagram hesabından attığı mesajları ifşa eden Taktaş, daha sonra bir magazin programında şu açıklamayı yapacaktı:

“Bana ilk önce evinde görüşme teklif etti. Ben de ‘hayır Bebek’teyim Bebek’e gelebilirsin orada tanışabiliriz’ dedim. O gün buluşmadık, ama daha sonra bir araya geldik. Daha sonra bana mesajlar atmaya devam etti. Ben görüşmedim.”

Lüks, gösterişli bir hayat yaşarken tanıştığı A.C.F. ile hayatı başka bir yöne gidecekti Yağmur Taktaş’ın.

ŞİDDETE UĞRADI, DALAĞINI KAYBETTİ

Taktaş için kötü günler başlıyordu…

Babası Amerikan, annesi Türk vatandaşı olan A.C.F., Türkiye’de bulunduğu dönemde birçok kez Taktaş’a şiddet uygulamıştı. Hatta genç fenomenin bu nedenle dalağını kaybettiği bile biliniyor. Ancak şiddet görmesine rağmen yolları ayrılmadı ikilinin… Taktaş, A.C.F.’nin ısrarları sonucu sevgilisiyle barıştı, 2023’ün yaz aylarında da ABD’ye taşındı.

İşte, Taktaş’ın ölüm haberinin geldiği adres de burasıydı. Yağmur Taktaş, geçen haftalarda ABD’de kaldığı evde ölü bulundu. Kesin ölüm sebebi ise henüz belli değil.

Yapılan otopsinin sonuçları henüz çıkmasa da Taktaş’ın ölümünün ardından sosyal medya hesabındaki değişiklikler çok dikkat çekici.

PROFİL FOTOĞRAFI DEĞİŞTİRİLDİ

Evet, yanlış okumadınız, ölümün ardından…

Genç fenomene ait 210 bin takipçili Instagram hesabının profil fotoğrafı değiştirildi. Görselde ise Şeytan (The Exorcist) filminde yer alan Regan MacNeil karakterinin görseli konuldu. Kim bu görseli koydu, nasıl yaptı, ne mesaj verdi hepsi şimdilik hepsi sır…

Ancak Yağmur Taktaş’ın acılı ailesi, kızlarının Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F. tarafından öldürüldüğü iddiasında. Hatta aile, Taktaş’ın en son olarak kendilerine, “Türkiye’ye ancak ölüm gelir” dediğini söyledi.

Öyle de oldu… Yağmur Taktaş’ın cenazesi, ABD’deki işlemlerin ardından gönderildiği Adana’da defnedildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com