10 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Buse Terim, sessizliğini bozdu

Buse Terim, "Boşanma nedeni çok önemli değil, neden olduğu bence. Nasıl evlenmek çok normal bir şey ise. Ayrılmak boşanmak bunlar da normal şeyler." dedi.

  • ü
  • 05 Haziran 2024
  • ü
  • Yaşam

Geçtiğimiz mart ayında 10 yıldır evli olduğu Volkan Bahçekapılı’dan tek celsede boşanan Buse Terim, sessizliğini bozdu. Buse Terim, katıldığı davette açıklamalarda bulundu.

Seçil Erzan’ın davasında da hakim karşısına çıkan Fatih Terim‘in kızı Buse Terim, “Ben babamla parasal konuları konuşmam, utanırım da. Sonuçta benim evim ayrı, kasam ayrı. Şikayetçiyim, Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen bir Seçil olsaydı ben bu parayı asla vermezdim” demişti.

Ünlü teknik direktör Fatih Terim’in kızı Buse Terim, mart ayında 2014 yılında nikah masasına oturduğu Volkan Bahçekapılı ile tek celsede boşandı. Buse Terim, bu kez biten evliliği hakkında konuştu.

‘KIZLARIMIZ İÇİN HAYAT BOYU GÖRÜŞECEĞİZ’

2. Sayfa’nın haberine göre, Dün bir markanın davetinde açıklama yapan Buse Terim, “Boşanma nedeni çok önemli değil, neden olduğu bence. Nasıl evlenmek çok normal bir şey ise. Ayrılmak boşanmak bunlar da normal şeyler. Anne babayız biz, iki tane kızımız var, o yüzden hayat boyu görüşeceğiz onlar için” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

İKİ KIZ ÇOCUĞU ANNESİ

2014 yılında görkemli bir düğünle evlenen Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı 2016 yılında Nil’i, 2018’de ise Naz’ı kucaklarına almıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com