YouTube’a yapay zekâ geliyor

Sunulacak yeniliklerin test aşamasının ardından, Brainstorm with Gemini aracının tüm YouTube kullanıcılarına açılması bekleniyor.

  • ü
  • 17 Ağustos 2024
  • ü
  • Teknoloji

Amerika merkezli teknoloji şirketi Google, yapay zekâ aracı Gemini’yi ekosistemine entegre etmeye devam ediyor. Şirket, yakın zamanda YouTube içerik üreticilerine yönelik önemli bir güncelleme sunacak. Bu güncelleme, “Brainstorm with Gemini” adı altında YouTube Studio’ya entegre edilecek.

KULLANICILARA YENİ BİR ARAÇ SUNACAK

Brainstorm with Gemini projesi, YouTube platformunda içerik üreticilerine arama terimleriyle uyumlu çeşitli öneriler ve konsept tavsiyeleri sunmayı amaçlıyor. Proje, yapay zekâ desteğiyle içeriğe ilham verecek yeni bir araç sunacak.

İLHAM ARACI BRAINSTORM WITH GEMİNİ PROJESİ NEDİR?

Geliştirilen bu özellik, belirli bir üretici grubuyla yapılan testlerde arama çubuğunda iki yeni seçenek sunuyor: “İlham Aracı” ve “Brainstorm with Gemini”. İlham Aracı, konu fikirleri sunarken, Brainstorm with Gemini ise trend notları, konseptler ve küçük resim önerilerinden oluşan kapsamlı bir katalog sunacak.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Bu yeniliklerin test aşamasının ardından, Brainstorm with Gemini aracının tüm YouTube kullanıcılarına açılması bekleniyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com