WhatsApp’ta yeni özellik: Ortak müzik dinlenebilecek

WhatsApp yeni özellikler geliştiriyor: Artık kullanıcılar, uygulama üzerinden müzik paylaşabilecek ve beraber video izleyebilecek.

  • ü
  • 21 Aralık 2023
  • ü
  • Teknoloji

Dünyaca ünlü iletişim uygulaması WhatsApp’a yeni bir özellik geliyor. Teknoloji kulislerine sızan haberlere göre Meta’nın sahibi olduğu WhatsApp, kullanıcıların beraber video izleme ve müzik dinleme özelliği üzerinde çalışıyor. WhatsApp bu yeni özellik ile videolu konuşma deneyimini geliştirmeyi planlıyor.

HEM ANDROİD HEM IOS’TA

Wabeta Info sitesinin aktardığı bilgilere göre WhatsApp, bir süredir IOS cihazlarda çalıştığı ortak dinleme ve izleme özelliğini Android cihazlar için de geliştirmeye başladı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar müzikleri veya videoları direk uygulama üzerinden beraber izleyebilecek. Bu yeni özellik, sosyal medya deneyimini daha da kişiselleştirecek ve kullanıcılar arasında etkileşimi artıracak.

VİDEOLU ARAMALARDA ÇALIŞACAK

Bu özelliğin sadece videolu aramalarda çalışacağı öğrenildi. Kullanıcılar birbirlerini videolu olarak aradığında ekran paylaşımı sırasında ortak müzik dinleyip video izleyebilecek.

WhatsApp’ın bu yeni özelliklerinin ne zaman kullanıma sunulacağına dair henüz net bir bilgi yok, ancak bu özelliklerin kullanıcıların beklentilerini karşılayacağı ve uygulamanın kullanımını daha da keyifli hale getireceği bekleniyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com