TikTok Instagram’a rakip oluyor

TikTok’un Instagram’a rakip olabilecek bir uygulama üzerinde çalıştığı öne sürüldü.

  • ü
  • 19 Mart 2024
  • ü
  • Teknoloji

Kısa video paylaşım formatıyla popüler olan sosyal medya uygulaması TikTok, fotoğraf paylaşımına odaklanan bir uygulamayla geliyor. “TikTok Photos” isimli bu yeni uygulamaya, TikTok’un son versiyonun kodları arasında rastlanıldı.

Çoğunlukla Android’le ilgili gelişmelere yer verilen The SpAndroid isimli blog sitesinde yer alan incelemeye göre, uygulamanın yeni edisyonunda “TikTok Photos”un verileri de yer alıyor. TikTok’u Android cihazlara yüklemek için indirilen uygulama paketinde, yeni fotoğraf uygulamasına işaret eden simgeler ve referanslar yer alıyor.

TIKTOK İLE SENKRONİZE OLACAK

Tamamen ayrı bir uygulama olması beklenilen “TikTok Photos” fotoğraf paylaşımlarını seven benzer zevklere sahip insanlara ulaşmayı vaadediyor. “TikTok Photos, yakında kullanıma sunulacak” ifadesinin yer aldığı kodlar arasında yeni uygulamanın logosu da yer alıyor. Yeni uygulamayla birlikte TikTok’un kullanıcılarına aynı zamanda iki platformdaki paylaşımlarını senkronize etme imkânı sunması öngörülüyor.

TikTok, “Reels” ve “Shorts” gibi yeniliklerle kendisine benzeyen Instagram ve YouTube’tan sonra, kullanıcıların daha uzun ve yatay videolar paylaşmasına olanak tanıyarak benzeşme sırasını üstüne aldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Şimdi ise “TikTok Photos” ile bu durumu sürdüren uygulamanın güçlü algoritmasıyla, özellikle fotoğrafçılar için, alternatif bir platform olarak öne çıkması bekleniyor.    

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com