Instagram’da yeni dönem: Artık profilinize ekleyebilirsiniz

Instagram, yakın zamanda kullanıcıların profillerine müzik eklemesine imkan sunan yeni güncellemesini de duyurdu.

  • ü
  • 23 Ağustos 2024
  • ü
  • Teknoloji

Instagram (Fotoğraf: AFP)

Amerika merkezli medya şirketi Meta, Instagram için peş peşe yeni özellikler test ederken, yakın zamanda kullanıcıların profillerine müzik eklemesine imkan sunan yeni güncellemesini de duyurdu.

INSTAGRAM PROFİLLERİNE ŞARKI EKLENEBİLİYOR

The Verge’ün aktardığına göre Instagram’da artık profillere şarkı ekleme dönemi başladı. 2000’li yılların başındaki Myspace’e hatırlatan bu özellik, kullanıcıların profillerine şarkı eklemelerine imkan sunuyor.

Resmi olarak paylaşılan ekran görüntülerinden de anlaşıldığı üzere kullanıcının profiline eklenen müzik biyografi alanında gösteriliyor ve kullanıcı kaldırana ya da değiştirene kadar orada kalıyor. Bu, Myspace’in aksine, şarkıları otomatik olarak çalmıyor, sadece profili ziyaret eden kişinin “oynat” tuşuna basınca işlem gerçekleşiyor.

INSTAGRAM PROFİLİNE ŞARKI NASIL EKLENECEK?

Henüz çok yeni olan ve ülkelere kademeler halinde sunulan bu özellik, “profili düzenle” sayfasından etkinleştirilebiliyor. Bu bölüme giderek bir şarkı seçip profilinizde paylaşabiliyorsunuz. Ancak şarkının sadece 30 saniyelik kısmını ekleyebileceğinizi de unutmamakta fayda var.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com