Facebook ve Instagram’a erişim sorunu: Çöktü mü?

Facebook ve Instagram'a erişim sorunları yaşanıyor. Meta, yaşanan bu kesintiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

  • ü
  • 14 Ekim 2024
  • ü
  • Teknoloji

Meta’nın popüler platformları Instagram ve Facebook’a erişimde dünya genelinde birçok kullanıcı sorun yaşıyor. Türkiye saatiyle 20:00’den itibaren birçok kullanıcı, Instagram ve Facebook platformlarına erişimde sorunlar yaşamaya başladı. Downdetector üzerinden yapılan bildirimlere göre erişim kesintileri giderek artarken, bazı kullanıcılar platformlara hiç erişemezken, bazıları da sayfaların aşırı yavaş yüklendiğini belirtiyor.

INSTAGRAM’A ERİŞİM SORUNLARI YAŞANIYOR

Instagram’ın web sitesine erişmeye çalışanlar “Üzgünüz, bir şeyler ters gitti. Sorunu en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz.” mesajıyla karşılaşırken, birçok kişi uygulamaların çalışmadığını bildirmeye devam ediyor. Ancak bazı kullanıcılar, sorun yaşamadıklarını ifade ederek platformların normal çalıştığını dile getiriyor.

META’DAN HENÜZ AÇIKLAMA YAPILMADI

Meta, yaşanan bu kesintiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Kesintinin küresel mi yoksa bölgesel mi olduğu veya ne zaman çözüleceği konusunda da henüz bir bilgi bulunmuyor.

Benzer sorunlar, geçmişte de yaşanmış ve sunucu kaynaklı problemler nedeniyle oluşmuştu. Şu anda kesintinin kaynağı ve kapsamı belirsiz olsa da Meta’nın ekiplerinin müdahale ettiği tahmin ediliyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com