Cyberpunk 2077 ücretsiz denenebilecek

PlayStation 5 ve Xbox Series X/S kullanıcıları, Cyberpunk 2077’yi Paskalya Bayramı'ndan dolayı hafta sonu boyunca, ücretsiz bir şekilde 5 saat oynayabilecek.

  • ü
  • 29 Mart 2024
  • ü
  • Teknoloji

Cyberpunk 2077, oyunu ücretsiz deneme imkânı sunuyor. CD Projekt RED’in Cyberpunk masaüstü oyun serisinden esinlenerek geliştirdiği bu epik oyun, distopik ve zengin bir hikâyesiyle ünlü Night City’nin sokaklarında geçiyor. Kaliforniya’daki bu kurgusal metropol, oyunculara büyüleyici bir dünya sunuyor.

Cyberpunk 2077, piyasaya sürüldüğünde çalkantılı bir başlangıç yaşamıştı. Sayısız güncellemeden sonra 2023 yılı Ekim ayının sonunda Cyberpunk 2077, 25 milyondan fazla kopya sattı.

CD Projekt RED’in son hamlesi, oyunseverleri memnun etmek için ücretsiz bir demo sunmak oldu. Ana oyunun tamamını içeren bu demo hem Playstation 5 hem de Xbox Series X/S kullanıcılarının erişimine açık olacak.

DÖRT GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ

Demo sürümü, Paskalya hafta sonuna denk gelecek şekilde 28 Mart 2024 Perşembe günü Türkiye saatiyle 16’da başladı. Oyunun demosunu 1 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 9’a kadar beş saat boyunca oynanabilir olacak.

SON GELEN 2.1 SÜRÜMÜ DE OYNANABİLİR

CD Projekt RED’teki geliştiricilere göre, “tam bir Cyberpunk 2077 deneyimi” ücretsiz deneme sürümünde olacak. Beş saat süresince oyuncular, ana oyunun tamamına ve içeriğine göz atılabilirken çok sayıda yeni özellik getiren 2.0 sürümüne yönelik kapsamlı güncelleme de test edilebilir.

Ücretsiz denemeye 2.1 güncellemesini de ekleyen CD Projekt RED bu haberi “Oyuncular ayrıca tamamen işlevsel bir yeraltı sistemi, radyo portu aracılığıyla araçların dışında oyun içi radyo istasyonlarını dinleme olanağı, yeni araçlar ve daha fazlasını oyuna ekleyen 2.1 güncellemesini de deneyimleyebilecekler.” sözleriyle duyurdu.

Aynı zamanda demoyu oynadıktan sonra tam sürüm satın almaya karar verildiğinde oyunda gelinen aşama aktarabilir ve kaldığı yerden devam ettirilebilir olacak.

BİR KISITLAMA VAR

Yapılan duyuruda CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’nin ücretsiz deneme sürümünde küçük bir kısıtlama olduğuna da dikkat çekti. Tekliften yalnızca PlayStation Network veya Xbox Live hesabında Cyberpunk 2077 henüz oynanmadıysa yararlanılabiliyor.

“Phantom Liberty” genişleme paketi de (DLC) deneme sürümüne dâhil değil. “PhantomLiberty” geçen yıl bilgisayar ve mevcut konsollar için piyasaya sürülmüş ve 2023’ün sonuna kadar beş milyondan fazla kopya satmıştı.

YENİ GÜNCELLEMELER ESKİ KONSOLLARDA KULLANILAMIYOR

Cyberpunk 2077 ilk olarak Aralık 2020’de bilgisayar, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Bir süre sonra PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için güncellemeler ve “Phantom Liberty” DLC’si eklendi. Teknik nedenlerden dolayı, bu güncellemeler eski konsollar için kullanılamadı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

CD Projekt RED şu sıralar “Project Orion” adında oyun geliştirmekte ve Cyberpunk 2077’nin halefi olacağı konuşuluyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com