ChatGPT artık oturum açmadan kullanılabilecek

OpenAI, ChatGPT’yi hesap veya oturum açmadan kullanılabilir hâle getirdi.

  • ü
  • 02 Nisan 2024
  • ü
  • Teknoloji

OpenAI artık ChatGPT’ye erişim sağlamak için bir hesap kullanıyor olmayı zorunlu kılmayacak. Yapay zekâyı kitleler için erişilebilir hâle getirmek amacıyla böyle bir adım atan şirket, kullanıcıların ChatGPT 3.5’i kullanmak için artık bir hesaba veya giriş bilgilerine ihtiyaç duymayacağını duyurdu.

ChatGPT artık kaydolmaya gerek kalmadan anında kullanabilir ancak DALL-E 3 gibi diğer OpenAI platformları ücretli hizmetler sundukları için hâlâ bir hesap kullanıyor olmayı gerektiriyor.

“Yapay zekâyı ve yeteneklerini merak eden herkes için erişilebilir kılmak amacıyla bunu kademeli olarak yaygınlaştırıyoruz.” şeklinde bu gelişmeyi duyuran OpenAI, bu güncellemeyi aşamalı bir şekilde kullanıma sunuyor. Ancak önce hangi bölgelerin, ülkelerin veya grupların ChatGPT 3.5’ü hesap olmadan kullanabileceği şu anda bilinmiyor.

Misyonunu herkesin yapay zekânın faydalarını deneyimleyebilmesi için yapay zekâ araçlarını geniş çapta kullanılabilir hâle getirmek olarak tanımlayan ve hâlihazırda her hafta 185 ülkede 100 milyondan fazla insan tarafından kullanılan ChatGPT, bu hamlesiyle daha geniş bir kullanıcı kitlesine erişmiş oluyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Bu yenilikle birlikte bilgilerini OpenAI ile paylaşmak istememek ya da hesap oluşturmakla uğraşmak istememek gibi sebeplerle platformdan uzak duran birçok insan ChatGPT ile tanışıyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com